Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«621 Πασχαλίνα δέματα αγάπης συγκέντρωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ευόσμου»

«621 Πασχαλίνα δέματα αγάπης συγκέντρωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ευόσμου»

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενη, αλλά και κάθε αναμενόμενη πρόβλεψη η μεγάλη απήχηση που είχε το κάλεσμα του Προέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Κωνσταντίνου Αμανατιάδη προς τους Δημότες, τους Συλλόγους  και τους Επιχειρηματίες του Δήμου μας και όχι μόνο,  ώστε το μήνυμα της Ανάστασης του Κυρίου, το μήνυμα της ελπίδας, της αγάπης και της αισιοδοξίας να « περάσει» σε όλες τις οικογένειες .

Η Κοινωνική Αλληλεγγύη, η ενσυναίσθηση, η προσφορά και ο εθελοντισμός  που έδειξαν οι συνάνθρωποι μας από την πρώτη μέρα μέχρι και σήμερα είναι πρωτοφανής.

«Τους ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου. Όλοι μαζί  «περάσαμε» στη θέση των άλλων και  κάναμε το «Πάσχα» πράξη κοινωνικής αλληλεγγύης.  Η προσφορά τροφίμων και ειδών είναι μεγάλη, είναι αθρόα και συγκινητική. Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη για όλους. Για κάποιους όμως είναι δυσκολότερη και αυτό  είναι πλέον ορατό και αντιληπτό από όλους  μας.  Οι ανάγκες είναι πολλές, είναι δίπλα μας και τώρα  αφορούν δικούς μας ανθρώπους- φίλους- γείτονες- συγγενείς-  οι οποίοι επλήγησαν εργασιακά από τα μέτρα της πανδημίας» δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης κ. Κωνσταντίνος Αμανατιάδης ευχόμενος σε όλους  χαρούμενη Ανάσταση με υγεία και καλύτερες μέρες.

«Μακάρι να μπορούσαμε περισσότερα. Μακάρι να μπορούσαμε να «περάσουμε» σε περισσότερα σπίτια και να δώσουμε περισσότερη χαρά, περισσότερα πασχαλινά αυγά και τσουρέκια  σε περισσότερα παιδιά. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι καθημερινά στήριξαν την προσπάθεια μας, τους φιλότιμους συνδημότες μας, τους τοπικούς μας συλλόγους αλλά  και τους εργαζόμενους της ΔΗΚΕΚΕ οι οποίοι έκαναν τον καταμερισμό και την συσκευασία των ειδών. Εύχομαι ολόψυχα καλό Πάσχα και Χαρούμενη Ανάσταση σε όλους» δήλωσε η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ κ. Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή.

Σύμφωνα με την συντονίστρια της δράσης κ. Αλεξάνδρα Αγαθαγγελίδου Ονουφριάδου, έχουν ενισχυθεί 621 οικογένειες με μικρά παιδιά, ανέργων, μοναχικά άτομα μονογονεικές, ΑΜΕΑ, ευπαθείς και ευάλωτες ομάδες του Δήμου μας.  Υπάλληλοι της ΔΗΚΕΚΕ όλες τις μέρες συσκεύασαν   δέματα με  τρόφιμα, πασχαλινά εδέσματα, τσουρέκια, αυγά, είδη υγιεινής, απορρυπαντικά κλπ τα οποία διανεμήθηκαν σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ.

Δελτίο τύπου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ