Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΑ Χορηγία από την ELPEDISON έλαβε σήμερα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Χορηγία από την ELPEDISON έλαβε σήμερα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

0
Χορηγία από την ELPEDISON έλαβε σήμερα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου με σημερινή απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία συνήλθε εκτάκτως, αποφάσισε να λάβει χορηγία από την εταιρεία ELPEDISON. Η χορηγία είναι 8.400 ευρώ σε μορφή 168 διατακτικών επιταγών των 50 ευρώ η κάθε μία από επώνυμο super market για την αγορά τροφίμων.

«Η διοίκηση του Δήμου σεβόμενοι τόσο τις ανάγκες των πολιτών όσο και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του 2019 περί μη αποδοχής δωρεών από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ θεωρεί την ενίσχυση 168 οικογενειών σημαντικότατη την περίοδο αυτή , περίοδο της πανδημίας και ταυτόχρονα θεραπεύει πιθανή αντιπαλότητα της πρότασης της για αποδοχή της συγκεκριμένης δωρεάς μέσω της πρότασης της για την διάθεση τους μέσω των ενοριών του Δήμου- όπως και η ίδια εταιρεία ζητεί», γράφει η εισήγηση για την αποδοχή της χορηγίας.

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου βρήκε την ευκαιρία μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα και μάλιστα σε μία έκτακτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής να λάβει χορηγία από την ELPEDISON στο όνομα των αδύναμων οικογενειών του δήμου. Η διοίκηση του δήμου χρέωσε δηλαδή στους φτωχούς και τους αδυνάτους την αποδοχή της χορηγίας από την ELPEDISON και στόλισε την εισήγησή της με την περικοκλάδα ότι δεν αποδέχεται χορηγίες από τα ΕΛΠΕ και σέβεται την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός όμως από τους φτωχούς, η διοίκηση του δήμου επέλεξε να μπλέξει και την Εκκλησία στην υπόθεση της αποδοχής της συγκεκριμένης χορηγίας. Η διοίκηση Μανδαλιανού από την αρχή της θητείας της προσπαθεί να πείσει δημοτικούς συμβούλους και κατοίκους του δήμου ότι είναι άλλο τα ΕΛΠΕ και άλλο η ELPEDISON, οπότε από την ELPEDISON ο δήμος μπορεί να παίρνει χορηγίες. Νέα Πνοή και «o tempora o mores»!

Α.Π.

Από το Δεκέμβρη του 2020 είχε τη χορηγία της ELPEDISON ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου
Ηρωική αντίσταση του Κώστα Σωτηράκη στη χορηγία…
Τιμή και Δόξα στους ήρωες των Επιταγών
Κώστας Σωτηράκης: Όχι δωρεές, τουλάχιστον για το δήμο
Ψάχνοντας για τα έγγραφα κυριότητας του ΘΕΠΑΝ βρήκαν τις δωροεπιταγές της ELPEDISON
«ΝΕΑ ΠΝΟΗ για να φέρετε στο Δήμο θέλει να κάνετε φιλότιμες κι έντιμες προσπάθειες»
Εάν πάρουμε χορηγία να μας κόψετε τα πόδια…
Διατακτική επιταγή της ELPEDISON έπρεπε να καταθέσει για την Εργατική Πρωτομαγιά ο αναπληρωτής δημάρχου!
Η Οικονομική Επιτροπή αποδέχτηκε μουλωχτά τη χορηγία της ELPEDISON!