Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚάλεσμα συμμετοχής στους νέους του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε Ηλεκτρονική Έρευνα για...

Κάλεσμα συμμετοχής στους νέους του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε Ηλεκτρονική Έρευνα για τη νεολαία της Ευρώπης

Στο πλαίσιο της διαδικασίας διαβούλευσης του 8ου κύκλου διαλόγου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νεολαία, που έχει ως στόχο την ενδυνάμωση και ενθάρρυνση της συμμετοχής των νέων στη δημοκρατική διαδικασία λήψης αποφάσεων, το Κέντρο Πληροφόρησης Νέων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου καλεί τους νέους και τις νέες του Δήμου μας να συμμετάσχουν στην ηλεκτρονική έρευνα με τίτλο: «Επαρκής χώρος και συμμετοχή για όλους».

Το ερωτηματολόγιο της έρευνας είναι διαθέσιμο στο λινκ https://ec.europa.eu/eusurvey/runner/EU-YOUTH-DIALOGUE-8TH-CYCLE?fbclid=IwAR3vs7eSah5cqRNq6A-tBxIuFaHQdfA3Ibk-Nba3bv58cs0eZq1GUyp_jYI

Σημειώνεται ότι όλες οι απαντήσεις θα είναι ανώνυμες, και θα τροφοδοτήσουν τα αποτελέσματα του 8ου κύκλου του διαλόγου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη νεολαία.

Η δράση πραγματοποιείται υπό την εποπτεία της ευρωπαϊκής συντονιστικής ομάδας του διαλόγου της ΕΕ για τη νεολαία, μέλη της οποίας είναι εκπρόσωποι των συμβουλίων νεολαίας, υπουργείων για θέματα νεολαίας, του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Νεολαίας και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, και εντάσσεται στη στρατηγική της ΕΕ για τη νεολαία το 2017 – 2027. Η στρατηγική εστιάζει στην προώθηση της συμμετοχής των νέων στη δημοκρατική ζωή, στην υποστήριξη της κοινωνικής και πολιτικής συμμετοχής και στην εξασφάλιση για όλους τους νέους των αναγκαίων πόρων για να συμμετέχουν στην κοινωνία.

Πληροφορίες για συμμετοχή στην έρευνα: Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τηλέφωνο: 2310762400.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ