Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΔιακήρυξη Δημοπρασίας Εκποίησης Κινητών Πραγμάτων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Διακήρυξη Δημοπρασίας Εκποίησης Κινητών Πραγμάτων του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου προκηρύσσει ανοικτή φανερή πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία για την εκποίηση του συνόλου των κινητών πραγμάτων (σίδερα, αλουμίνια, κάδοι απορ/των πλαστικοί και σιδερένιοι, παλιοί συσσωρευτές οχημάτων, ανακυκλώσιμα λιπαντικά έλαια οχημάτων, ανακυκλώσιμες ηλεκτρικές συσκευές, πλαστικά είδη κ.λ.π., όπως αναφέρονται αναλυτικά στο άρθρο 2 της διακήρυξης), που θα περισυλλεγούν από τα τμήματα του δήμου (παραγωγός), αλλά και από σημεία της εδαφικής του περιφέρειας (συλλέκτης), με τελικό σκοπό την παράδοσή τους σε εγκεκριμένο σύστημα η εταιρεία, κατά την έννοια των διατάξεων της εναλλακτικής διαχείρισης αποβλήτων, για χρονικό διάστημα τριών ετών.

Η Δημοπρασία θα διενεργηθεί στο ισόγειο του Δημοτικού Καταστήματος Ευόσμου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την 1η Ιουνίου 2021 ημέρα Τρίτη, ώρα 10.00 π.μ. ενώπιον της Επιτροπής του άρθρου 1 του Π.Δ. 270/81. Στις 10.00 π.μ. θα ξεκινήσει η διαδικασία εκποίησης για την πρώτη ομάδα, μετά το τέλος της θα ακολουθήσει η διαδικασία για την δεύτερη ομάδα και αντίστοιχα θα συνεχιστεί για όλες τις ομάδες.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το τμήμα διαχείρισης και συντήρησης οχημάτων του Δήμου Κορδελιού – Ευόσμου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στη Διεύθυνση Ξανθίππης 11 και στο τηλέφωνο 2310558920. Αντίγραφο της διακήρυξης μπορεί να εκτυπώσει κάθε ενδιαφερόμενος από την ιστοσελίδα του δήμου. 

Αναλυτικά η διακήρυξη έχει ως εξής: Διακήρυξη Δημοπρασίας

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ