Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓιατί λοιπόν δεν δόθηκαν επί οκτώ μήνες οι απαντήσεις που ζητούσε ο...

Γιατί λοιπόν δεν δόθηκαν επί οκτώ μήνες οι απαντήσεις που ζητούσε ο Γιάννης Καμαρινός για τους ειδικούς συνεργάτες;

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 14ης Απριλίου 2021 ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιάννης Καμαρινός έκανε την εξής ερώτηση:

«Στις 9 Σεπτεμβρίου του 2020 κύριε πρόεδρε σας είχα καταθέσει μία επιστολή και εδώ και οκτώ μήνες περίπου δεν έχω πάρει καμία απάντηση ως προς κάποια ερωτήματα τα οποία σας είχα δώσει. Οι ερωτήσεις ήταν ποιος είναι ο αριθμός των ειδικών συνεργατών του δημάρχου που έχουν προσληφθεί ή απασχολούνται στο δήμο μας; Ποιος είναι ο τομέας απασχόλησής τους και ποιες είναι οι αρμοδιότητές τους; Ποιο είναι το ποσό με το οποίο επιβαρύνεται ο δήμος μηνιαίως για τους ειδικούς συνεργάτες; Μετά το πέρας του πρώτου χρόνου να μας πείτε απολογιστικά τι έχει πετύχει ο καθένας από τους ειδικούς συνεργάτες στον τομέα του και ποιο έργο έχουν επιτελέσει».

Η απάντηση του δημάρχου στην ερώτηση του Γιάννη Καμαρινού ήταν ότι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης θα μπορούσε να μάθει για τους ειδικούς συνεργάτες γιατί αυτά είναι γραμμένα! «Το να κάνετε ερωτήσεις εντυπωσιασμού και ερωτήσεις αντιπολιτευτικές με έναν τρόπο που πιθανώς μειώνει τους ανθρώπους αυτούς που είναι συνεργάτες, δεν το θεωρώ σωστό», συμπλήρωσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Αφού λοιπόν, όπως είπε ο δήμαρχος, οι απαντήσεις είναι γραμμένες και μπορεί να τις μάθει ο κύριος Καμαρινός, γιατί δεν του τις έδωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εδώ και οκτώ μήνες, ώστε να μην επαναφέρει συνεχώς το ζήτημα, να μην κάνει ερωτήσεις αντιπολιτευτικές και εντυπωσιασμού που πιθανώς μειώνουν τους ειδικούς συνεργάτες; Φυσικά η τελευταία ερώτηση για το έργο που έχουν επιτελέσει οι ειδικοί συνεργάτες δεν θα μπορούσε να απαντηθεί πριν οκτώ μήνες. Η ερώτηση είναι για το παρόν.

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ