Παρασκευή, 26 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚαι οι καταγγελίες σε βάρος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ήταν από μπέρδεμα;

Και οι καταγγελίες σε βάρος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου ήταν από μπέρδεμα;

Η είδηση που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες είναι ότι η μηχανή του πρώην βουλευτή και πρώην υφυπουργού Παύλου Χαϊκάλη βρέθηκε να είναι ανασφάλιστη. Ο κύριος Χαϊκάλης, αναφερόμενος στο γεγονός, είπε στο «Πρωινό» και τον δημοσιογράφο Τάσο Τεργιάκη: «Είχα σταθμευμένη τη μηχανή και έπεσε μία κυρία πάνω στη μηχανή μου. Δεν έφταιγα εγώ σε κάτι. Έλειπα και η μηχανή ήταν σταθμευμένη. Ήταν ανασφάλιστη. Μεσολάβησε ένας χρόνος από μία ασφαλιστική σε μία άλλη, έγινε παρεξήγηση και δεν έγινε ασφάλεια. Εγώ είχα μείνει στο ότι έχει γίνει ασφάλεια. Αυτή είναι η ιστορία. Το ποσό της ασφάλειας είναι 63 ευρώ. Δεν ήταν από σκοπού να γλιτώσω έναν μήνα ασφαλίσεων για ένα μηχανάκι. Σήμερα ασφαλίστηκε και τελείωσε η ιστορία».

Η εύλογη απορία μας είναι εάν η κατάθεση ερώτησης πριν αρκετά χρόνια στη Βουλή από τον Παύλο Χαϊκάλη για σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού ήταν κι εκείνη από μπέρδεμα. Αιρετοί και υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου διαπομπεύτηκαν και βρέθηκαν απολογούμενοι εξαιτίας διαφόρων καταγγελιών και ερωτήσεων, όπως αυτή του Παύλου Χαϊκάλη, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα ούτε που ήξερε που βρίσκεται ο δήμος μας. Για την ανασφάλιστη μηχανή του ο κύριος Χαϊκάλης είπε πως έφταιγε ένα μπέρδεμα. Για την ερώτηση που κατέθεσε σχετικά με σκάνδαλα στο δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Βορείου Ελλάδος δεν έχει να πει κάτι ο κύριος Χαϊκάλης; Για το γεγονός ότι η Δικαιοσύνη έστειλε στο αρχείο όλες τις καταγγελίες για σκάνδαλα στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου έχει να μας πει κάτι ο κύριος Χαϊκάλης; Για το ποιος τον ενημέρωσε για τα ανύπαρκτα σκάνδαλα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου θα μας πει ο κύριος Χαϊκάλης;

Μέχρι τώρα κανένας, ούτε και ο κύριος Χαϊκάλης, δεν έχει ζητήσει συγνώμη από αιρετούς και υπαλλήλους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου που διαπομπεύτηκαν από Μέσα Ενημέρωσης, που απολογήθηκαν σε διάφορους ελεγκτικούς μηχανισμούς, που αναγκάστηκαν να προσπαθούν να πείσουν ακόμα και τα παιδιά τους ότι δεν είναι ελέφαντες, ότι δεν είναι λαμόγια, που έχασαν μέρες, μήνες, χρόνια από τη ζωή τους για να δίνουν εξηγήσεις για πράγματα που δεν έκαναν, όπως τελικά αποφάνθηκε η Δικαιοσύνη. Κακό πράγμα να ακούγεται το όνομά σου στα κανάλια κύριε Χαϊκάλη για 63 ευρώ που δεν πληρώθηκαν για την ασφάλεια της μηχανής από μπέρδεμα! Ακόμα όμως χειρότερο κύριε Χαϊκάλη να ακούγεται το όνομά σου στα Μέσα Ενημέρωσης για σκάνδαλα εκατομμυρίων ευρώ και τελικά να μη λείπει ούτε μισό ευρώ! Κακό πράγμα και κανένας δεν έχει ακόμη ζητήσει συγνώμη από τους αιρετούς και τους υπαλλήλους του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ