Τελευταία

  Τα πολύχρωμα πασχαλινά αυγά του Κώστα Σωτηράκη…

  25-04-2021

  Οι πασχαλινές ευχές του αναπληρωτή δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου και αντιδημάρχου Διοικητικών Υπηρεσιών συνοδεύτηκαν από μία φωτογραφία με πολύχρωμα πασχαλινά αυγά, κάτι που σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως!

  Πράσινα, κόκκινα, μπλε πασχαλινά αυγά στη φωτογραφία! Αμέσως οι κακεντρεχείς να σχολιάσουν τα πολύχρωμα πασχαλινά αυγά του Κώστα Σωτηράκη!

  Τα κόκκινα είπαν πως δεν είναι εξαιτίας του ότι κόκκινα είναι κανονικά τα πασχαλινά αυγά, αλλά εξαιτίας της συμπάθειας που τρέφει προς τους κομμουνιστάς. Τα πράσινα αυγά εξαιτίας του ότι παραμένει πρασινοφρουρός. Τα μπλε αυγά για να τιμήσει τη σύμπραξή του με δεξιούς.

  Άλλοι είπαν ότι τα πολύχρωμα πασχαλινά αυγά του Κώστα Σωτηράκη φανερώνουν την οικουμενικότητά του και την πρόθεσή του να ενώσει κάτω από την σκέπη του όλους τους κατοίκους του δήμου, ανεξαρτήτως κομματικής προέλευσης.

  Οι πιο προχωρημένοι είπαν ότι τα πολύχρωμα πασχαλινά αυγά του Κώστα Σωτηράκη είναι γιατί ο αναπληρωτής δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου είναι μεγάλος μάγειρας, γνήσιο πολιτικό τέκνο του Ανδρέα Παπανδρέου!

  Αυτοί οι τελευταίοι είναι πολύ κακεντρεχείς!!

  Θεόφραστος Ασκλήπης

  You must be logged in to post a comment Login