Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠολύ βαρύ ήταν το πρόγραμμα της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στην...

Πολύ βαρύ ήταν το πρόγραμμα της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στην Αθήνα…

Τις προηγούμενες τρεις ημέρες, στελέχη της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου βρέθηκαν στην Αθήνα για να επισκεφτούν υπουργεία και υπηρεσίες προκειμένου να δρομολογηθούν έργα τα οποία πρέπει να ξεκινήσουν και να τελειώσουν όσο το δυνατόν συντομότερα! Προκειμένου να εξυπηρετηθεί ο δήμος και οι δημότες, τα στελέχη του δήμου που βρέθηκαν στην Αθήνα είχαν ένα τριήμερο πολύ εξαντλητικό πρόγραμμα.

Την πρώτη ημέρα επισκέφτηκαν το μουσείο της Ακρόπολης, το ίδρυμα Μπενάκη και το «Allou! Fun Park». Τη δεύτερη ημέρα επισκέφτηκαν το μουσείο Φυσικής Ιστορίας, το attica και τον Λυκαβηττό. Την τρίτη ημέρα συζήτησαν στο φουαγιέ του ξενοδοχείου τα αποτελέσματα των επαφών τους και έπεσαν σε περισυλλογή περπατώντας στους κήπους του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος»!

Σ.

ΥΓ1. Το κείμενο είναι σκωπτικό και αναφέρεται σε σχόλια που ακούστηκαν και έλεγαν ότι τα στελέχη της διοίκησης πήγαν στην Αθήνα για να κάνουν διακοπές.

ΥΓ2. Προφανώς τα στελέχη της διοίκησης δεν πήγαν στην Αθήνα για να κάνουν διακοπές. Εάν η παρουσία τους στην Αθήνα ήταν αποτελεσματική θα φανεί εκ του… αποτελέσματος!

ΥΓ3. Για τα αποτελέσματα της επίσκεψης στην Αθήνα θα ενημερωθεί το Δημοτικό Συμβούλιο την ερχόμενη Τετάρτη που είναι Μεγάλη Τετάρτη.

- Advertisement -
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ