Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΔημοπρασία για το πάρκινγκ της πλατείας Γάτσου της Νεάπολης

Δημοπρασία για το πάρκινγκ της πλατείας Γάτσου της Νεάπολης

Σε διαβούλευση έως την Τρίτη 4 Μαΐου οι όροι της ανοιχτής δημοπρασίας για την εξαετή εκμίσθωση ενός ακόμη  χώρου στάθμευσης οχημάτων, 122 θέσεων, του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Σε δημόσια, φανερή, προφορική και πλειοδοτική δημοπρασία για την εκμίσθωση του υπόγειου χώρου στάθμευσης οχημάτων στην πλατεία Γάτσου (Ίμβρου και Σεφέρη), στη Δ.Ε. Νεάπολης προχωρά ο δήμος Νεάπολης-Συκεών.

Μετά από εντολή του δημάρχου Σίμου Δανιηλίδη για τήρηση των κανόνων διαφάνειας και νομιμότητας, δίνεται προς διαβούλευση το σχέδιο των όρων της δημοπρασίας, καλώντας τους ενδιαφερόμενους και τις ενδιαφερόμενες να συμμετάσχουν στη διαμόρφωση των όρων αυτής.

Έτσι, έως την Τρίτη 4 Μαΐου 2021, θα μπορούν οι υποψήφιοι και υποψήφιες εκμισθωτές και εκμισθώτριες να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά τους επί των όρων διακήρυξης, ηλεκτρονικά  στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Σημειώνεται ότι μετά το πέρας της προθεσμίας, το σύνολο των προτάσεων και παρατηρήσεων που θα συλλεχθούν, θα ληφθούν υπόψη για την οριστικοποίηση των όρων της δημοπρασίας που θα εγκριθούν από την Οικονομική Επιτροπή.

Η δημοπρασία αφορά στην παραχώρηση χρήσης 122 θέσεων στάθμευσης οχημάτων στο υπόγειο χώρο στάθμευσης επί των οδών Ίμβρου και Σεφέρη, στην πλατεία Γάτσου, στη Δ.Ε. Νεάπολης, με τη διάρκεια της παραχώρησης να είναι εξαετής.

Σύμφωνα με τους προτεινόμενους όρους της δημοπρασίας, ως πρώτη προσφορά της ετησίας αποζημίωσης χρήσης του υπόγειου χώρου στάθμευσης οχημάτων της Πλατείας Γάτσου ορίζεται το ποσό των 15.000 ευρώ. Η τιμολογιακή πολιτική του πάρκινγκ θα είναι ελεγχόμενη και δεν θα μπορεί το μηνιαίο μίσθωμα του πρώτου έτους να υπερβαίνει  τα 80 ευρώ το μήνα για τα αυτοκίνητα, 40 ευρώ το μήνα για τα δίκυκλα και το 1 ευρώ για την ωριαία στάθμευση χωρίς το Φ.Π.Α. προσαρμοζόμενο στο ανώτερο 2% ανά έτος.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:

-http://www.dimosneapolis-sykeon.gr

-Γραφείο Εσόδων και Περιουσίας – Τηλ.: 2313.313143

Δελτίο τύπου του δήμου Νεάπολης Συκεών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ