Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΌταν μιλούν για τα κακώς κείμενα του δήμου αυτοί που τον διέσυραν...

Όταν μιλούν για τα κακώς κείμενα του δήμου αυτοί που τον διέσυραν…

Όταν μιλούν με θράσος για τα κακώς κείμενα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου αυτοί που κατασυκοφάντησαν υπαλλήλους και αιρετούς του δήμου, αυτοί που διέσυραν τον δήμο πανελληνίως, αυτοί που κατηγόρησαν ανυπόστατα αιρετούς και υπαλλήλους του δήμου φορτώνοντάς τους καταγγελίες τις οποίες η Δικαιοσύνη έστειλε στο αρχείο, αυτοί που δεν ζήτησαν ούτε μισό συγνώμη γιατί όλες οι καταγγελίες τους αποδείχτηκαν ανυπόστατες, δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να τους ακούμε.

Έχει κακώς κείμενα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου; Θα έπρεπε να λυθούν πολλά από αυτά και δεν λύθηκαν; Και κακώς κείμενα έχει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου και πολλά από αυτά έπρεπε και θα μπορούσαν να λυθούν αλλά δεν λύθηκαν. Αλλά γι’ αυτά δεν θα μιλούν αυτοί που έβαλαν για τα καλά το χεράκι τους σ’ αυτήν την κατάσταση, μην αφήνοντας υπαλλήλους και διοικήσεις να δουλέψουν, αφού αιρετοί και εργαζόμενοι του δήμου, αντί να ασχολούνται με αυτά που έπρεπε, ασχολούνταν με τις καταγγελίες.

Ε όχι τώρα και τιμητές αυτοί που μιλούσαν για σκάνδαλα εκατομμυρίων ευρώ στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου! Ε όχι να κάνουν κριτική γιατί δεν μπαλώνεται ένας δρόμος, αυτοί που είναι έτοιμοι να καταγγείλουν τον προϊστάμενο γιατί για το μπάλωμα του δρόμου δεν πήρε άδεια από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών! Ε όχι να ζητούν τα ρέστα αυτοί που χρέωσαν τον δήμο με ένα σωρό συκοφαντίες. Ε όχι εκεί που μας χρωστούσανε να μας πάρουν και το βόδι!

Ας αφήσουν οι απίστευτοι αυτοί, εκφράζοντες γνώμη επί παντός επιστητού, να μιλήσει για τα κακώς κείμενα του δήμου κανένας που πονάει τον δήμο, πονάει τους κατοίκους του, πονάει και τους υπαλλήλους του. Αυτοί δεν τον πονάνε τον δήμο γιατί αν τον πονούσαν δεν θα τον έκαναν ρεζίλι σε ολόκληρη την Ελλάδα. Ας αφήσουν να κάνει κριτική στις διοικήσεις κανένας που την κάνει καλοπροαίρετα και προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα, γιατί εκείνοι αυτό που έκαναν τόσο χρόνια ήταν να μην αφήνουν να γίνει τίποτα σ’ αυτόν τον δήμο και τολμάνε να μιλούν ακόμη.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ