Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυνεχίζεται με επιτυχία η δράση "Συλλέγουμε πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό" στον...

Συνεχίζεται με επιτυχία η δράση “Συλλέγουμε πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό” στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Με μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση συνεχίζεται η δράση ευαισθητοποίησης και ανακύκλωσης για καλό σκοπό “Δώσε αξία στα καπάκια σου”, που διοργανώνει η Κοινότητα Ευόσμου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου.

Εκατοντάδες δημότες, Εθελοντικές Ομάδες, Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Σχολεία και άλλοι φορείς ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της συγκέντρωσης πλαστικών καπακιών, στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης.
Η συγκέντρωση των πλαστικών καπακιών γίνεται σε ειδικά σημεία υποδοχής που έχουν τοποθετηθεί σε δημοτικά κτίρια του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ενώ προγραμματίζεται και η χωροθέτηση σημείων συγκέντρωσης σε όλα τα σχολεία, μόλις αυτά επαναλειτουργήσουν.
Οι ποσότητες που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν προς ανακύκλωση με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για τη στήριξη συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα, καθώς και αυτόματων απινιδωτών που θα τοποθετηθούν σε σχολεία του Δήμου.

Σημεία συγκέντρωσης

►Δημοτική Ενότητα Ευόσμου

– Δημαρχείο Ευόσμου (οδός Παύλου Μελά 24)

– Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (οδός Μ. Αλεξάνδρου 57)

– Τεχνική Υπηρεσία (οδός Μαιάνδρου 97)

– Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης (οδός Μαβίλη 6-8)

– ΔΑΚ Ευόσμου (οδός Γοργοποτάμου)

– Γυμναστήριο Κολοκοτρώνη (οδός Κολοκοτρώνη & Τσαλή γωνία)

– ΚΕΠ οδού Ολυμπιάδος

– ΚΕΠ οδού Μικράς Ασίας

►Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού

– πρώην Δημαρχείο Ελευθερίου Κορδελιού (οδός Εθν. Αντιστάσεως 56)

– ΚΕΠ Κορδελιού (οδός Εθν. Αντιστάσεως 58)

Για μεγάλες ποσότητες καπακιών που μπορούν να διαθέσουν καταστήματα και φορείς, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμμή του Δημότη και στο τηλέφωνο 2313 302200, προκειμένου να προγραμματιστεί η παραλαβή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Ευχαριστήριο

Η Κοινότητα Ευόσμου και η Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου ευχαριστούν θερμά όλους τους δημότες που συμμετέχουν στη δράση και συγχαίρουν για τη συνεισφορά τους στη συλλογή πλαστικών καπακιών:
– το Νοσοκομείο Γ. Γεννηματάς
– τη Χορωδία “Φιλομήλα” Μ. & Κ. Συλλόγου Ευόσμου
το 18ο Δημοτικό Σχολείο Ευόσμου
– το 2ο Γενικό Λύκειο Ευόσμου
το Διαπολιτισμικό Λύκειο Ευόσμου
– το Φροντιστήριο Ξένων Γλωσσών “Glossomania”

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ