Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣωκράτης Πασχαρέλης: Με στεναχωρούν αφάνταστα όλα αυτά τα γεγονότα

Σωκράτης Πασχαρέλης: Με στεναχωρούν αφάνταστα όλα αυτά τα γεγονότα

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook o Σύμβουλος της Κοινότητας Ευόσμου Σωκράτης Πασχαρέλης την αναφορά του ονόματός του στην ανακοίνωση της διοικούσας παράταξης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τα Κοιμητήρια Ευόσμου:

«Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που με αναφέρετε ονομαστικά, έτσι είναι το σωστό!

Ο κόσμος απ’ότι είδαμε στα σχόλια στην προχθεσινή σας δημοσίευση έχει αντίθετη γνώμη απ’ τη δική σας!

Με στεναχωρούν αφάνταστα όλα αυτά τα γεγονότα…και αντί να δώσουμε ένα τέλος και να τα λύσουμε καθόμαστε και βγάζουμε ανακοινώσεις!

Απ’ την πρώτη στιγμή που έμαθα για τις καταγγελίες των Συνδημοτών μας για την κατάσταση των κοιμητηρίων, ενημέρωσα την συνάδελφο η οποία είναι μία απ’ τους υπευθύνους για την λειτουργία των κοιμητηρίων και ήρθα σε επικοινωνία με τον Διευθυντή των κοιμητηρίων.

Όσον αφορά τα συμβούλια, σήμερα έχουμε 15 Απριλίου και στις 13:30 λάβαμε πρόσκληση για κοινοτικό συμβούλιο για την Δευτέρα 19/04/2021.

Αλήθεια, ο κ. πρόεδρος γιατί δεν έχει δείξει ενδιαφέρον όλες αυτές τις ημέρες ενώ και αυτός όφειλε να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση με όλα αυτά που συμβαίνουν στην κοινότητα μας;;;

Να σας υπενθυμίσω ότι εδώ και 2 χρόνια δεν έχουμε πάρει απαντήσεις για πολλά θέματα που έχουμε καταθέσει μαζί με τους συναδέλφους του κοινοτικού συμβουλίου Ευόσμου!

Τέλος, θα ήθελα να σας παρακαλέσω να δοθεί σύντομα λύση σε όλη αυτή τη κατάσταση και πως εγώ μαζί με τους συναδέλφους μου απ’ την τοπική Κοινότητα Ευόσμου θα είμαστε στην διάθεση σας για να βοηθήσουμε με οποιονδήποτε τρόπο!

Καλή συνέχεια…

Με εκτίμηση

Πασχαλέρης Σωκράτης

Σύμβουλος Κοινότητας Ευόσμου»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ