Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑ«Ο Γιάννης Καμαρινός ως ύαινα αναζητά “τροφή” στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ευόσμου»

«Ο Γιάννης Καμαρινός ως ύαινα αναζητά “τροφή” στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ευόσμου»

«Ο Γιάννης Καμαρινός ως ύαινα αναζητά “τροφή” στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ευόσμου»!

Το παραπάνω γράφεται σε ανακοίνωση της παράταξης «Νέα Πνοή», της παράταξης που διοικεί τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Για την ακρίβεια δεν αναφέρεται το όνομα του Γιάννη Καμαρινού. Η ακριβής διατύπωση είναι η εξής:

«Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης με αφορμή τα όσα καταγγέλλονται για τις συνθήκες ταφής απόρων, ως ύαινα αναζητά «τροφή» στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ευόσμου, προκειμένου να συντηρήσει την ύπαρξη μίας παράταξης αναπαράγοντας διαστρεβλωμένες έως και εντελώς ανυπόστατες πληροφορίες».

Εκτός του ότι ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στην ανακοίνωση περιγράφεται ως ύαινα που αναζητά την «τροφή» του στα Κοιμητήρια του Ευόσμου, υπάρχει και αναφορά στο λόγο που ο Γιάννης Καμαρινός συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και αυτός είναι ότι το κάνει «προκειμένου να συντηρήσει την ύπαρξη μίας παράταξης».

Δύο ερωτήματα προκύπτουν από αυτήν την παράγραφο. Το πρώτο είναι αν τα στελέχη της διοίκησης του δήμου συμφωνούν με το ύφος και τις λέξεις της συγκεκριμένης παραγράφου, αφού όταν έγιναν διοίκηση παινεύονταν για το πολιτικό επίπεδο που κράτησαν και για το ότι δεν απάντησαν σε προσβλητικές επιθέσεις που δέχτηκαν. Το δεύτερο είναι αν η διοίκηση του δήμου έχει στοιχεία πως η παράταξη του Γιάννη Καμαρινού φυλλοροεί. Συμβαίνει κάτι τέτοιο ή στην ανακοίνωση χρησιμοποιείται η μέθοδος του «πες, πες, κάτι θα μείνει»;

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ