Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑπολαυστικό σχόλιο του Χρήστου Αντίνου για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Απολαυστικό σχόλιο του Χρήστου Αντίνου για τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου κύριος Γιώργος Ρούμελης, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, διέκοψε επανειλημμένως τοποθετήσεις δημοτικών συμβούλων για να τους κάνει παρατήρηση είτε για το χρόνο της τοποθέτησής τους, είτε γιατί επαναλάμβαναν πράγματα που ήδη είχαν ειπωθεί.

Ο πρόεδρος προφανώς νόμισε ότι βρισκόταν στην έδρα του στο σχολείο και έκανε τη συγκεκριμένη παρατήρηση, αφού κάτι τέτοιο λέγεται σε μαθητές και όχι σε δημοτικούς συμβούλους. Οι δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρονται σε ότι θεωρούν σημαντικό, ακόμα κι αν αυτό έχει ειπωθεί από κάποιον άλλον δημοτικό σύμβουλο.

Ενώ λοιπόν τοποθετούνταν ο δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αντίνου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου τον διέκοψε προκειμένου να του κάνει παρατήρηση επειδή μίλησε για ένα θέμα που είχαν μιλήσει κι άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι. Μάλιστα ο πρόεδρος είπε ότι αν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι μιλήσουν για το ίδιο θέμα θα χρειαστεί η συνεδρίαση να διαρκέσει εκατό ώρες!

Στην παρέμβαση αυτή του κυρίου Ρούμελη, ο κύριος Αντίνου σχολίασε τα εξής: «Πάλι εσείς θα μιλήσετε πέντε λεπτά. Εντάξει. Αφήστε να μιλήσει κανένας άλλος» και συνέχισε κάνοντας κριτική στον πρόεδρο για τον χρόνο που σπαταλάει σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με τα σχόλια και τις παρατηρήσεις του.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ