Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΌχι στις μάσκες, όχι στα εμβόλια, όχι και στα self test…

Όχι στις μάσκες, όχι στα εμβόλια, όχι και στα self test…

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου! Οι ίδιοι άνθρωποι που εναντιώθηκαν στις μάσκες, οι ίδιοι άνθρωποι εναντιώθηκαν στα εμβόλια, οι ίδιοι άνθρωποι τώρα εναντιώνονται και στα self test. Ουσιαστικά αυτοί οι άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν συμβαίνει τίποτα και ότι όλη αυτή η ιστορία της πανδημίας είναι μια κατασκευασμένη ιστορία από τους σιωνιστές, οι οποίοι θέλουν να χειραγωγήσουν τον κόσμο!

Δυστυχώς για άλλη μια φορά γίνεται προσπάθεια από τους συγκεκριμένους ανθρώπους στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου να δημιουργηθεί κλίμα κατά των self test. Δεν υπάρχει κριτική στάση απέναντι στην πολιτική αντιμετώπισης της πανδημίας. Υπάρχει μια ψηφοθηρική διάθεση που απευθύνεται σε συνειδήσεις που έχουν παρασυρθεί από ψεκασμένες θεωρίες συνομωσίας.

Η αντίδραση των συγκεκριμένων στα self test δεν έχει καμιά επιστημονική βάση, όπως δεν είχε καμιά επιστημονική βάση η αντίδρασή τους στις μάσκες και η αντίδρασή τους στα εμβόλια. Ίσως, κατά τη γνώμη τους, τα self test επιβάλλονται στον κόσμο προκειμένου να φέρουν μετανάστες στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου! Που κολλάει αυτό; Όπου κολλούσε η θεωρία ότι επέβαλαν lockdown στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για να φέρουν μετανάστες!!

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ