Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο 12% θετικών rapid test στη Μουσών είναι το μεγαλύτερο μέχρι τώρα...

Το 12% θετικών rapid test στη Μουσών είναι το μεγαλύτερο μέχρι τώρα ποσοστό

Το 12% θετικών rapid test στο πάρκο της Μουσών είναι το μεγαλύτερο μέχρι τώρα ποσοστό που βρέθηκε σε ελέγχους που γίνονται σε διάφορα σημεία του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Η επιδημιολογική κατάσταση φαίνεται ότι δεν είναι καλή και επιβάλλεται οι κάτοικοι του δήμου να τηρούν όλα τα μέτρα περιορισμού του κορονοϊού, προκειμένου να προφυλαχθούν οι μεγαλύτεροι και οι ευάλωτες ομάδες.

Υπάρχει κόπωση, υπάρχουν μεγάλες ευθύνες της πολιτείας στον χειρισμό της πανδημίας, αλλά πρέπει ο κόσμος, παρά την κόπωση, να συνεχίσει να τηρεί τα μέτρα. Δεν είναι σωστό να βλέπεις πλέον μέσα σ’ ένα super market πάρα πολλούς να φορούν τη μάσκα κάτω από τη μύτη. Δεν είναι σωστό γιατί καθημερινά πεθαίνουν δεκάδες συνάνθρωποί μας από τον κορονοϊό. Αυτοί οι συνάνθρωποί μας δεν είναι απλά ένας αριθμός.

Η Δημοτική Αρχή καλά είναι, έστω και αυτήν την ύστατη στιγμή, να κάνει μια καμπάνια απευθυνόμενη στους κατοίκους για να ενημερώσει όσον αφορά τα μέτρα περιορισμού της πανδημίας, όπως της είχε προτείνει πριν καιρό η δημοτική σύμβουλος της παράταξης Καμαρινού, Μαρία Πασχαλίδου και το είχε αποδεχτεί ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει γίνει.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ