Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤα Λύκεια θα ανοίξουν και στη Θεσσαλονίκη που δεν άνοιξε το λιανεμπόριο!

Τα Λύκεια θα ανοίξουν και στη Θεσσαλονίκη που δεν άνοιξε το λιανεμπόριο!

Ας ελπίσουμε ότι αυτήν τη φορά θα πέσουν μέσα οι καλοί ειδικοί που εισηγούνται το άνοιγμα των Λυκείων ακόμα και στις κόκκινες περιοχές, στις περιοχές δηλαδή που δεν άνοιξε το λιανεμπόριο λόγω του ότι είναι πολύ κόκκινες! Ας ελπίσουμε ότι θα πέσουν μέσα και δεν θα γίνουν οι σκληροί δείκτες της πανδημίας ακόμα πιο σκληροί, με αποτέλεσμα να κλείσουν πάλι και τα Λύκεια και τα πάντα και τρέχα γύρευε μέχρι πότε θα κλείσουν!

Δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε το πώς ο συνωστισμός με click away ή click in shop στα καταστήματα λιανικής πώλησης θα ήταν μεγαλύτερος από το συνωστισμό στα σχολεία, αλλά για να το λένε οι καλοί ειδικοί κάτι θα ξέρουν, όπως ήξεραν τι έκαναν όταν επέβαλαν lockdown μόνο στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου από όλο το πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης! Δυσκολευόμαστε να καταλάβουμε πώς θα ανοίξουν τα σχολεία, ενώ διαφώνησε ο ειδικός που ένα χρόνο πριν μας τον παρουσίαζαν ως αυθεντία, όπως διαφώνησαν και άλλοι ειδικοί, αλλά προφανώς οι ειδικοί που αποφάσισαν το άνοιγμα κάτι παραπάνω θα γνωρίζουν τελικά από την αυθεντία.

Οι ειδικοί στηρίζουν το άνοιγμα των Λυκείων στα self test! Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα και μακάρι να μην έχουν δίκιο όσοι έχουν επιφυλάξεις για τον ρόλο που θα παίξουν τα self test στον περιορισμό της πανδημίας. Μακάρι δηλαδή όλα να πάνε καλά και σύμφωνα με την αντίληψη των ειδικών, ώστε να ανοίξει και το λιανεμπόριο, γιατί αν κάτι δεν πάει καλά και επιβληθεί πάλι σκληρό lockdown παντού, τότε η καταστροφή για τους μικρούς επαγγελματίες θα είναι ολοσχερής.

Βέβαια τα πολλά «μακάρι» δεν προοιωνίζουν τίποτα το καλό, αλλά στο σημείο που φτάσαμε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να ευχόμαστε ότι όλα θα πάνε καλά. Αν το παραπάνω κείμενο ήταν έκθεση σε πανελλήνιες εξετάσεις, ούτε τη βάση δεν θα έπαιρνε με τόσα «μακάρι»! Ας αφήσουμε λοιπόν κατά μέρος το «μακάρι» και ας πιάσουμε το «είθε»! Είθε ο Θεός να βάλει το χέρι του!!

Τάκης Φ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ