Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠέτρος Σούλας: Να κάνουμε ενέργειες μήπως πάρουμε πίσω τα χρήματα για την...

Πέτρος Σούλας: Να κάνουμε ενέργειες μήπως πάρουμε πίσω τα χρήματα για την ανάπλαση της Επτανήσου

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου ο πρώην δήμαρχος Πέτρος Σούλας συνεχίζοντας τα όσα ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ναθαναηλίδης σχετικά με το Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης για την ανάπλαση της οδού Επτανήσου, είπε ότι πρέπει ο δήμος να αναζητήσει τις ενέργειες που μπορεί να κάνει προκειμένου να πάρει πίσω τα χρήματα τα οποία έχασε από το Γ΄ Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης εξαιτίας της απένταξης του έργου. Ο κύριος Σούλας στην τοποθέτησή του αναφέρθηκε στις καταγγελίες εναντίον του δήμου ως τις υπεύθυνες για την απένταξη του έργου. Είπε συγκεκριμένα ο πρώην δήμαρχος:

«Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχαν όλες αυτές οι καταγγελίες, όλη αυτή η δημοσιότητα περί ρεμούλας στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, περί του κάποιοι φάγανε, κάποιοι ήπιανε, κάποιοι γλεντήσανε με αυτά τα λεφτά, πιστεύω ότι δεν θα τα είχαμε πληρώσει αυτά τα χρήματα (εννοεί ο κύριος Σούλας τα χρήματα για την ανάπλαση της Επτανήσου). Δυστυχώς όλη αυτή η δημοσιότητα του θέματος έβλαψε την υπόθεση. Ποιος δικαστής θα έβγαζε μια απόφαση μέσα σ’ αυτό το πανδαιμόνιο καταγγελιών που γινόταν κατά του δήμου μας; Κανένας.

Σήμερα, όμως, για άλλη υπόθεση πήγα αλλά συζητήθηκε κι αυτό το θέμα με τη διευθύντρια Οικονομικού, είπαμε μήπως μπορούμε με κάποιες διαδικασίες και μετά την απόφαση αυτή του εφετείου (εννοεί ο κύριος Σούλας το Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης), που είναι καταπέλτης κατά των καταγγελλόντων, μήπως μπορούμε να πάρουμε τα χρήματα πίσω. Αυτό θα το δούμε κύριοι συνάδελφοι και κύριε πρόεδρε, μήπως μπορούμε να πάρουμε τα χρήματα πίσω».

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ