Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΥπογράφεται σήμερα η συμφωνία για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου...

Υπογράφεται σήμερα η συμφωνία για την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής

Σήμερα το μεσημέρι στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου και τηρώντας όλα τα μέτρα περιορισμού του covid-19, η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου θα υπογράψει με τα Ελληνικά Πετρέλαια την ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου, τα οποία βρίσκονται άνωθεν της περιφερειακής οδού στον Εύοσμο, ήταν ενταγμένα στα Ολυμπιακά Έργα, αλλά δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ. Οι συζητήσεις για την ολοκλήρωση της αθλητικής εγκατάστασης άνωθεν της περιφερειακής οδού είχαν ξεκινήσει αμέσως μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, αλλά παρέμειναν κρυφές, ώστε με απόλυτη ηρεμία οι συμμετέχοντες σ’ αυτές να φτάσουν στο τελικό θετικό αποτέλεσμα.

Η ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου άνωθεν της περιφερειακής οδού θα γίνει από τη βιομηχανία σε αντικατάσταση της εγκατάστασης του αθλητικού πάρκο της ΕΚΟ και του κλειστού γυμναστηρίου που βρισκόταν μέσα στην εγκατάσταση. Η βιομηχανία είχε δεσμευτεί στη θέση του κλειστού γυμναστηρίου της ΕΚΟ, το οποίο γκρέμισε, να χτίσει άλλο γυμναστήριο για τον δήμο, σε θέση που θα υποδείξει ο δήμος, και αυτός υπέδειξε το στάδιο και το κολυμβητήριο άνωθεν της περιφερειακής. Η ολοκλήρωση του σταδίου και του κολυμβητηρίου θα είναι το μεγαλύτερο έργο που θα πραγματοποιηθεί στον δήμο εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

Οι εργασίες αναμένεται να αρχίσουν σύντομα, αλλά τα εγκαίνια των εργασιών θα γίνουν μόλις το επιτρέψει ο κορονοϊός ώστε να λάβουν την προσήκουσα επισημότητα. Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα εκτέλεσης των εργασιών, το οποίο έχει ήδη συζητηθεί, οι εργασίες θα τελειώσουν πριν τη λήξη της τρέχουσας θητείας της διοίκησης του δήμου και η αθλητική εγκατάσταση θα παραδοθεί σε συλλόγους και κοινό την άνοιξη του 2023. Δεν έχουν συζητηθεί ακόμη λεπτομέρειες, όπως οι ώρες που το κολυμβητήριο θα διατίθεται στο κοινό, αλλά πολύ σύντομα ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα εκδώσει ανακοίνωση γι’ αυτό!

Κώστας Καρακώστας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ