Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚαταγγελίες σε βάρος του δημοτικού συμβούλου Κορδελιού Ευόσμου Λεωνίδα Ναθαναηλίδη

Καταγγελίες σε βάρος του δημοτικού συμβούλου Κορδελιού Ευόσμου Λεωνίδα Ναθαναηλίδη

Συνεχείς καταγγελίες φτάνουν στην «Αγκίδα» σε βάρος του δημοτικού συμβούλου Λεωνίδα Ναθαναηλίδη για ψεύδη που είπε κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, όσον αφορά την ιστορική αναδρομή την οποία έκανε για τις καταγγελίες που διατυπώθηκαν επωνύμως και ανωνύμως σε βάρος αιρετών και υπαλλήλων του δήμου τα τελευταία χρόνια.

Τα σχόλια, που φτάνουν στην «Αγκίδα» με κάθε τρόπο, καταγγέλλουν τον Λεωνίδα Ναθαναηλίδη γιατί είπε ψέματα σχετικά με το διάστημα που διαρκούν οι καταγγελίες. Συγκεκριμένα ο κύριος Ναθαναηλίδης είπε πως φέτος τον Απρίλιο συμπληρώνονται 7 χρόνια από την πρώτη ανώνυμη καταγγελία, ενώ συμπληρώνονται 8 χρόνια αφού αυτή είχε γίνει το 2013. Τα σχόλια καταγγέλλουν τον Λεωνίδα Ναθαναηλίδη γιατί έκοψε χρόνια από τη δράση ανθρώπων που τόσο κόπο έκαναν να αναδείξουν τα σκάνδαλα που γίνονταν στον δήμο, τα οποία όμως, σύμφωνα με τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, ήταν ανύπαρκτα!!

Παρά τις αποφάσεις όμως της Δικαιοσύνης, έχουν δίκιο όσοι καταγγέλλουν τον κύριο Ναθαναηλίδη αφού είναι απαράδεκτο να κόβει χρόνια από μια τόσο κοπιαστική προσπάθεια σκανδαλοθηρίας κι ας μην υπήρχε πουθενά σκάνδαλο. Η απόπειρα απόκρυψης ενός ολόκληρου χρόνου σκανδαλοθηρίας δεν αρμόζει σε έναν δημοτικό σύμβουλο. Την επόμενη φορά ας βάλει έναν χρόνο παραπάνω στο διάστημα της σκανδαλολογίας, ώστε να ισοφαρίσει το χθεσινό ατόπημά του!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ. Μεταξύ αυτών που καταγγέλλουν τον κύριο Ναθαναηλίδη είναι και ένας εφημέριος του Ισλάμ!!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ