Στάθης Καϊτετζίδης: Αν κοιμηθείς ρατσιστής, θα ξυπνήσεις φασίστας

0
17
TEST

Ο Στάθης Καϊτετζίδης, πρώην δήμαρχος Ελευθερίου Κορδελιού και νυν δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού Ευόσμου με την παράταξη του Νίκου Ζυγά, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 17ης Μαρτίου 2021 απευθυνόμενος σε όσους υπέγραφαν ψήφισμα ενάντια στη δημιουργία Κέντρου Υποδοχής Μεταναστών στον Εύοσμο, είπε τα παρακάτω:

«Σε όσους κυρίους θέλησαν να βάλουν την υπογραφή τους σε ένα τέτοιο ψήφισμα σαν αυτό που κατατέθηκε, αν μου επιτρέπουνε θα πω μια δική μου σκέψη, η οποία αν θέλετε είναι και μία παραίνεση προς τους ίδιους: “Προσοχή κύριοι, αν κοιμηθείς ρατσιστής θα ξυπνήσεις φασίστας”».

«Εάν κοιμηθείς ρατσιστής, θα ξυπνήσεις φασίστας». Από μια σύντομη αναζήτηση που κάναμε στο διαδίκτυο κανένας μέχρι σήμερα δεν έχει πει τη φράση που χρησιμοποίησε ο κύριος Καϊτετζίδης. Μάλλον το απόφθεγμα του Στάθη Καϊτετζίδη θα πάρει θέση δίπλα στα αποφθέγματα που έγραψαν ιστορία γιατί θεωρήθηκαν αιώνιες αλήθειες.

Κατά τα άλλα η τοποθέτηση του κυρίου Καϊτετζίδη στο συγκεκριμένο ζήτημα, που συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου, ήταν ρεαλιστική και ανθρωπιστική.

Α.Π.