Τελευταία

  Μόνο με ραντεβού η εξυπηρέτηση του κοινού στα ΚΕΠ Κορδελιού Ευόσμου

  30-03-2021
  Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου υπενθυμίζει ότι σε εφαρμογή των μέτρων για την αποτροπή της διασποράς του covid – 19 και μέχρι νεοτέρας, η εξυπηρέτηση του κοινού από τα ΚΕΠ συνεχίζει να γίνεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.
  Υπενθυμίζεται ότι τα ΚΕΠ, λόγω των  μέτρων, λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή έως τις 15.00, ενώ το Σάββατο παραμένουν κλειστά.

  Οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν στα παρακάτω τηλέφωνα, έτσι ώστε να προσέρχονται στα ΚΕΠ του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου μόνο με καθορισμένο ραντεβού :

  • ΚΕΠ ΕΥΟΣΜΟΥ ( Μικράς Ασίας 6-8 ) 2313305800
  • ΚΕΠ ΕΥΟΣΜΟΥ ( Ολυμπιάδος 112 ) 2310756962
  • ΚΕΠ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ 2313305730

  Σημειώνεται ότι για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου έθεσε σε λειτουργία ON LINE ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ, δίνοντας πλέον τη δυνατότητα στους πολίτες και στις επιχειρήσεις να κάνουν αίτηση και να παραλάβουν πιστοποιητικά και βεβαιώσεις ηλεκτρονικά, χωρίς να χρειάζεται να προσέλθουν αυτοπροσώπως στις δημοτικές υπηρεσίες ή στα ΚΕΠ.
  Η ψηφιακή πλατφόρμα https://dke.ctservices.gr/ είναι πλέον διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου (www.kordelio-evosmos.gr), με τη χρήση κωδικών taxisnet χωρίς να χρειάζεται οποιαδήποτε άλλη εγγραφή.

  Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login