Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠρόγραμμα Εορτασμού της 25ης Μαρτίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Πρόγραμμα Εορτασμού της 25ης Μαρτίου στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου ανακοινώνει το πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής και Θρησκευτικής Εορτής της 25ης Μαρτίου, το οποίο καταρτίστηκε με βάση τις κεντρικές οδηγίες στο πλαίσιο των μέτρων που έχουν ληφθεί για την αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.
Λόγω των έκτακτων μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από την πανδημία, οι φετινές εκδηλώσεις περιλαμβάνουν τέλεση δοξολογιών, οι οποίες θα γίνουν σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, ενώ οι καταθέσεις στεφάνων θα πραγματοποιηθούν με περιορισμένο αριθμό ατόμων και υπό την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός τόσο στους Ιερούς Ναούς όσο και στα μνημεία.

Το Πρόγραμμα Εορτασμού σύμφωνα με τις οδηγίες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας περιλαμβάνει:

  • Γενικό Σημαιοστολισμό από ώρα 08.00΄ της 23ης μέχρι και τη δύση του ηλίου της 25ης Μαρτίου 2021.
  • Φωταγώγηση κατά τις βραδινές ώρες της 24ης και 25ης Μαρτίου 2021.
  • Τέλεση Επίσημης Δοξολογίας
  • Καταθέσεις Στεφάνων

ΠΡOΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚHΣ ΕΚΔHΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠEΜΠΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΊΟΥ 2021

08:00 Δοξολογία στο Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στη Δ.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού με παρουσία Δημάρχου και Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ελευθερίου – Κορδελιού.

09:00 Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο της πλατείας Σκρα

10:30 Δοξολογία στο Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στη Δ.Ε. Ευόσμου με παρουσία Δημάρχου και Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ευόσμου

10:45 Κατάθεση στεφάνου στη μνημείο της πλατείας Δημαρχείου στη Δ.Ε. Ευόσμου.

Η κατάθεση στεφάνων στα μνημεία των Δ.Ε. Ελευθερίου Κορδελιού και Ευόσμου θα πραγματοποιηθεί από τον Δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό, παρουσία των επικεφαλής ή ορισμένων εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων (ένας εκπρόσωπος ανά παράταξη) και του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Ο εορτασμός για την Εθνική και Θρησκευτική Επέτειο της 25ης Μαρτίου και συνεχιστεί με διαδικτυακή συμμετοχή αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, η οποία θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του δήμου στο YouTube, με το εξής πρόγραμμα:

12:00 Θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος, ως εκπρόσωπος του Δήμου, αναφερόμενος στη σημασία της ημέρας ενόψει των εορταστικών εκδηλώσεων για τα διακόσια χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Στη συνέχεια θα εκφωνηθεί ο πανηγυρικός της ημέρας από την διευθύντρια του 25ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου κ. Μουρτζίνου Ελένη.

Η εκδήλωση θα κλείσει με την προβολή βίντεο με σχετική θεματολογία.

Μπορείτε να παρακολουθήστε την επετειακή διαδικτυακή εκδήλωση στο YouTube ακολουθώντας τον σύνδεσμο

https://www.youtube.com/channel/UCteaArGHIt3ci5Wyuf9FyQA 

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ