Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΌνειρο ήταν και πάει το άνοιγμα των καταστημάτων την ερχόμενη Δευτέρα

Όνειρο ήταν και πάει το άνοιγμα των καταστημάτων την ερχόμενη Δευτέρα

Τελικά τα καταστήματα δεν θα ανοίξουν την ερχόμενη Δευτέρα. Αυτό είπε πριν από λίγο στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας. Το άνοιγμα των καταστημάτων την ερχόμενη Δευτέρα υπό τις παρούσες συνθήκες είπε ότι είναι αδύνατο.

Στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου οι επιχειρηματίες, οι οποίοι έζησαν και δύο επιπλέον εβδομάδες τοπικού lockdown, βρίσκονται σε απόγνωση και περίμεναν με αγωνία το άνοιγμα των καταστημάτων. Είναι αλήθεια ότι η δημόσια υγεία προέχει και χωρίς υγεία δεν υπάρχει οικονομία. Δυστυχώς η ελπίδα που καλλιεργήθηκε ότι τα καταστήματα θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει ήδη από χθες, έμεινε ελπίδα.

Το ερώτημα είναι αν, υπό αυτές τις συνθήκες, θα δοθεί στην αγορά του δήμου Κορδελιού Ευόσμου το 1 εκατομμύριο ενίσχυση, το οποίο ζητάει και ο δήμος και οι επαγγελματίες και για το οποίο έκανε ερώτηση ο Γιάννης Καμαρινός, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου και εξέδωσε ανακοίνωση. Τι θα κάνει η διοίκηση για να πιέσει προς την κατεύθυνση αυτή, προκειμένου να πάρουν μια ανάσα οι τοπικές επιχειρήσεις;

Κιμ. Ο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ