Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΗ Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου και η αντιδημαρχία Πρασίνου συλλέγουν πλαστικά καπάκια για...

Η Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου και η αντιδημαρχία Πρασίνου συλλέγουν πλαστικά καπάκια για καλό σκοπό

Με το σύνθημα “Συλλέγουμε καπάκια μοιράζουμε χαμόγελα” η  Δημοτική Κοινότητα Ευόσμου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Περιβάλλοντος & Πρασίνου, διοργανώνει τη δράση ευαισθητοποίησης και ανακύκλωσης για καλό σκοπό “Δώσε αξία στα καπάκια σου”.
Η συγκέντρωση των πλαστικών καπακιών γίνεται σε ειδικά σημεία υποδοχής που έχουν τοποθετηθεί σε δημοτικά κτίρια της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου, ενώ προγραμματίζεται και η χωροθέτηση σημείων συγκέντρωσης σε όλα τα σχολεία, μόλις αυτά επαναλειτουργήσουν.

            Οι ποσότητες που θα συγκεντρωθούν θα προσφερθούν προς ανακύκλωση με σκοπό την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων για τη στήριξη συμπολιτών μας με κινητικά προβλήματα, καθώς και αυτόματων απινιδωτών που θα τοποθετηθούν εντός της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου.

            Για μεγάλες ποσότητες καπακιών που μπορούν να διαθέσουν καταστήματα και φορείς,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στη γραμμή του Δημότη και στο τηλέφωνο 2313 302200 προκειμένου να προγραμματιστεί η παραλαβή τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου.

Σημεία συγκέντρωσης

– Δημαρχείο Ευόσμου (οδός Παύλου Μελά 24)

– Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου (οδός Μ. Αλεξάνδρου 57)

– Τεχνική Υπηρεσία (οδός Μαιάνδρου 97)

– Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης (οδός Μαβίλη 6-8)

– ΔΑΚ Ευόσμου (οδός Γοργοποτάμου)

– Γυμναστήριο Κολοκοτρώνη (οδός Κολοκοτρώνη & Τσαλή γωνία)

– ΚΕΠ οδού Ολυμπιάδος

– ΚΕΠ οδού Μικράς Ασίας

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ