Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜεγάλος συνωστισμός σήμερα στη στάση του μετρό στον Εύοσμο!

Μεγάλος συνωστισμός σήμερα στη στάση του μετρό στον Εύοσμο!

Δεν έφταναν αυτοί που πάνε στις διαδηλώσεις, δεν έφταναν αυτοί που πάνε κρυφά στις εκκλησίες, αλλά σήμερα παρατηρείται μεγάλος συνωστισμός και συγχρωτισμός στη στάση του μετρό που βρίσκεται στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου, καθώς χιλιάδες Θεσσαλονικείς αποβιβάζονται συνεχώς σ’ αυτήν, κινούμενοι με το μετρό απ’ όλες τις περιοχές της συμπρωτεύουσας.

Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για το λόγο αυτής της κινητικότητας! Ίσως διέρρευσε κάποια πληροφορία ότι απελευθερώνεται η κίνηση από δήμο σε δήμο και οι Θεσσαλονικείς σπεύδουν να απολαύσουν τον καθαρό αέρα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, τον οποίον στερήθηκαν επί ένα μήνα με το τοπικό lockdown, κατ’ αρχάς, στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και με την απαγόρευση μετακίνησης, κατόπιν, από δήμο σε δήμο.

Η κίνηση αυτή των πολιτών προς τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου με το μετρό είναι σίγουρο πως θα επιβαρύνει τις επόμενες εβδομάδες την επιδημιολογική εικόνα της Θεσσαλονίκης και μετά όλοι αυτοί που πηγαίνουν στο συγκεκριμένο δήμο για τον καθαρό αέρα, θα ζητούν τα ρέστα γιατί δεν υπάρχουν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας να τους νοσηλεύσουν! Μα πόσες ΜΕΘ πρέπει να υπάρχουν με τέτοιες συμπεριφορές, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες;

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ