Πέμπτη, 11 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣε εξέλιξη οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και στην Α΄ τάξη Δημοτικού

Σε εξέλιξη οι εγγραφές στα Νηπιαγωγεία και στην Α΄ τάξη Δημοτικού

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία των εγγραφών στα δημόσια Νηπιαγωγεία Γενικής Παιδείας για το σχολικό έτος 2021 – 2022, η οποία πραγματοποιείται νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά και μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, κατόπιν συνεργασίας των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Η πλατφόρμα των εγγραφών είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας (https://proti-eggrafi.services.gov.gr/?fbclid=IwAR3ucd9ZnF82X2bnwhOK-MUOyHyiQC7vqnfQNmw7qWTEm2c_vIE75-rwaiQ) και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι το Σάββατο τις 20/3/2021.

Παράλληλα ξεκίνησε  η υποβολή των αιτήσεων για την εγγραφή των μαθητών/τριών που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου, για το σχολικό έτος 2021-2022. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά θα κατατίθενται στη σχολική μονάδα με κάθε πρόσφορο τρόπο προς αποφυγή μετακινήσεων, όπως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) ή ταχυδρομείου, μέχρι το Σάββατο 20/3/2021.

Υπενθυμίζεται ότι στα Νηπιαγωγεία εγγράφονται παιδιά που γεννήθηκαν το 2016 και το 2017, ενώ στην A’ τάξη του δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές και μαθήτριες που γεννήθηκαν το 2015.

Σχετικές Εγκύκλιοι

– Η εγκύκλιος για εγγραφή στα Νηπιαγωγεία Εγκύκλιος
– Η εγκύκλιος επαναφοίτησης στα Νηπιαγωγεία Εγκύκλιος
– Η εγκύκλιος για εγγραφή στα Δημοτικά Εγκύκλιος

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ