Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο πάρκο της Μουσών γέμισε με κόσμο το τριήμερο της Αποκριάς

Το πάρκο της Μουσών γέμισε με κόσμο το τριήμερο της Αποκριάς

Το πάρκο της Μουσών γέμισε με κόσμο όλων των ηλικιών το τριήμερο της Αποκριάς. Μικρά παιδιά που έπαιξαν στο γρασίδι ποδόσφαιρο με τους γονείς τους, άλλα που έκαναν ποδήλατο και πατίνια, μεγαλύτερα παιδιά που περπατούσαν με τους φίλους τους, μεγάλοι και παιδιά που αφού πρώτα περπάτησαν στον ήλιο κάθισαν έπειτα να ξαποστάσουν στα παγκάκια, παιδιά που με τη βοήθεια των γονιών τους την Καθαρά Δευτέρα πέταξαν χαρταετό.

Και που πήγαν οι ιδιοκτήτες των σκύλων με τα κατοικίδιά τους; Μα ακριβώς απέναντι στο μεγάλο δημοτικό οικόπεδο. Πήγαν στο οικόπεδο που ο δήμος πρέπει να διαμορφώσει στοιχειωδώς για να πηγαίνουν πιο άνετα οι φιλόζωοι με τα σκυλιά τους. Έχουμε ξαναγράψει ότι δεν χρειάζεται ούτε ιδιαίτερος κόπος ούτε ιδιαίτερα χρήματα για να διαμορφωθεί ωραία το συγκεκριμένο οικόπεδο.

Η πραγματικότητα έδωσε λύση στην πρόταση του δημοτικού συμβούλου της παράταξης του Γιάννη Καμαρινού, Δημήτρη Κεραμιδά, για τη δημιουργία πάρκου σκύλων έτσι ώστε να μην ανακατεύονται παιδιά με σκυλιά και ώστε να μην υπάρχουν αψιμαχίες και διαπληκτισμοί μεταξύ πολιτών. Άλλωστε και οι φιλόζωοι ζητούν τη διαμόρφωση πάρκων σκύλων και επίσης δείχνουν καλή θέληση με τη στάση τους να μεταφερθούν αυτοβούλως στο δημοτικό οικόπεδο απέναντι από το πάρκο της Μουσών. Αυτό που μένει να κάνει ο δήμος είναι να διαμορφώσει το χώρο, πράγμα για το οποίο έχει δεσμευτεί σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ