Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ «Αγκίδα» είναι αυτή που υπερασπίστηκε το δήμο Κορδελιού Ευόσμου από τις...

Η «Αγκίδα» είναι αυτή που υπερασπίστηκε το δήμο Κορδελιού Ευόσμου από τις ανυπόστατες καταγγελίες

Επειδή κάποιοι, που μέχρι χθες δεν γνώριζαν πώς φτάνεις από τη Νέα Πολιτεία του Ευόσμου στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου, αναρωτιούνται ποια είναι η «Αγκίδα» και επειδή κάποιοι άλλοι, που μέχρι χθες δεν γνώριζαν ότι αυτός ο δήμος ταλαιπωρήθηκε επί δέκα περίπου χρόνια με ανυπόστατες καταγγελίες, κάθονται και τους ακούν, θα τους πούμε εμείς ποια είναι η «Αγκίδα».

Η «Αγκίδα» είναι αυτή που υπερασπίστηκε το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, υπαλλήλους και αιρετούς, από τις ανυπόστατες καταγγελίες. Είναι αυτή που δεν άφησε στο έλεος των ανυπόστατων καταγγελιών υπαλλήλους και αιρετούς, όταν μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης προσπαθούσαν να τους διαπομπεύσουν χωρίς στοιχεία στο πανελλήνιο. Είναι αυτή που κατέρριψε τις ανυπόστατες καταγγελίες περί «μαύρης τρύπας» στο ταμείο του δήμου. Είναι αυτή που απάντησε με στοιχεία στις ερωτήσεις βουλευτών στη Βουλή σε βάρος υπαλλήλων και αιρετών χωρίς στοιχεία. Είναι αυτή που δεν άφησε την κοινωνία του δήμου να δηλητηριαστεί από τις καταγγελίες, που δεν άφησε υπαλλήλους και αιρετούς να διαπομπευτούν χωρίς να έχουν κάνει εκείνα για τα οποία καταγγέλλονταν. Όποιος αμφιβάλει για το τί είναι η «Αγκίδα» ας διαβάσει τι έγραφε για τις καταγγελίες και κατόπιν ας διαβάσει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Τελικά είχε δίκιο η «Αγκίδα», αφού η Δικαιοσύνη έστειλε στο αρχείο τις καταγγελίες περί «μαύρης τρύπας» ως ανυπόστατες.

Η «Αγκίδα» δεν έκανε λαϊκισμό, δεν προσπάθησε να χαϊδέψει τα αυτιά αυτών που περίμεναν να ακούσουν για κλέφτες υπαλλήλους και αιρετούς προκειμένου να κάνουν κουτσομπολιό. Το αντίθετο ακριβώς έκανε, αποκαλύπτοντας τα ψέματα που ακούστηκαν σε βάρος υπαλλήλων και αιρετών. Η «Αγκίδα» ήταν η μόνη που κατέρριψε όλες εκείνες τις ανυπόστατες καταγγελίες σε βάρος υπαλλήλων και αιρετών, όταν κάποια μεγάλα Μέσα Ενημέρωσης είχαν στοχοποιήσει τον δήμο μας ως δήμο λαμογιών. Η «Αγκίδα» θα ασκήσει κριτική γι’ αυτά που γίνονται και όχι γι’ αυτά που δεν γίνονται. Η «Αγκίδα» ούτε σε μία γραμμή δεν αναμάσησε καμία από τις αθλιότητες που διασπείρονταν για τον δήμο, τους αιρετούς του και τους υπαλλήλους του.

Η «Αγκίδα» προεκλογικά και μετεκλογικά προσπάθησε να συμβάλει στη διατήρηση ενός επιπέδου στην πολιτική αντιπαράθεση, προσπάθησε να συμβάλει ώστε το πολιτικό κλίμα να μην διολισθήσει στο λαϊκισμό. Αυτή είναι η «Αγκίδα» και καλά είναι οι «χθεσινοί» να ρωτήσουν τους παλιούς, όχι επειδή στεναχωριόμαστε για την άποψή τους, αλλά γιατί εκτίθενται οι ίδιοι μιας και με τέτοιες κουβέντες αποδεικνύονται εξωγήινοι σ’ αυτόν το δήμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ