Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚώστας Σωτηράκης: Η διοίκηση δεν έχει καμία σχέση με ψεύτικα προφίλ στα...

Κώστας Σωτηράκης: Η διοίκηση δεν έχει καμία σχέση με ψεύτικα προφίλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Την παρακάτω δήλωση στην «Αγκίδα» έκανε ο Κώστας Σωτηράκης, αναπληρωτής δημάρχου και αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κορδελιού Ευόσμου, σχετικά με ψεύτικα προφίλ που υπερασπίζονται στα Κοινωνικά Δίκτυα τη διοίκηση του δήμου επιτιθέμενα είτε σε Μέσα Ενημέρωσης είτε σε πολίτες που ασκούν κριτική στη διοίκηση:

«Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει καμία σχέση με τα ψεύτικα προφίλ στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, τα οποία επιτίθενται είτε σε Μέσα Ενημέρωσης είτε σε πολίτες που της ασκούν κριτική. Η διοίκηση του δήμου δεν συμφωνεί με τέτοιου είδους πρακτικές, ούτε έχει ανάγκη να την υπερασπιστούν ψεύτικα προφίλ.

Μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας κάνει κάθε προσπάθεια για να παραχθεί έργο και δεν φοβάται την κριτική, γι’ αυτό και δεν εγκρίνει τέτοιες πρακτικές. Στο δήμο μας και στο παρελθόν είχε γίνει απόπειρα παρέμβασης στην πολιτική ζωή με ψεύτικα προφίλ και η διοίκησή μας βρέθηκε στο στόχαστρο τέτοιων προφίλ. Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ποτέ με τέτοιες πρακτικές.

Όποιος θέλει να πει κάτι, θετικό ή αρνητικό, για τη διοίκησή μας, να το πει με το όνομά του και είμαστε έτοιμοι να τον ακούσουμε. Πιστεύουμε ότι η κριτική μάς βοηθάει να γίνουμε καλύτεροι και να ολοκληρώσουμε το έργο για το οποίο δεσμευτήκαμε προεκλογικά στους πολίτες του δήμου και αυτό ακριβώς το έργο θα είναι η εικόνα και ο υπερασπιστής της διοίκησής μας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ