Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΆμα είχαμε ΠΑΣΟΚ θα τα είχαμε τελειώσει…

Άμα είχαμε ΠΑΣΟΚ θα τα είχαμε τελειώσει…

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της 3ης Μαρτίου 2021, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Θεόδωρος Μπαλτάς ρώτησε εάν τα προκάτ που προορίζονται για την προσχολική αγωγή καθυστερούν και σε άλλους δήμους όσο και στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Ακολούθησε απάντηση από τον αναπληρωτή δημάρχου και αντιδήμαρχο Διοικητικών Υπηρεσιών Κώστα Σωτηράκη, ο οποίος ενημέρωσε ότι, εκτός από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου, προκάτ στο νομό Θεσσαλονίκης πήρανε οι δήμοι Θεσσαλονίκης και Καλαμαριάς. Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου, όπως είπε ο κύριος Σωτηράκης, έχει σκάψει και τα 16 σημεία που θα τοποθετηθούν τα προκάτ, ενώ ο δήμος Θεσσαλονίκης τώρα σκάβει το 1 από τα 25-30 σημεία και η Καλαμαριά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη!

Στην παρατήρηση του κυρίου Μπαλτά ότι κατά τα άλλα θα το έλυνε η κυβέρνηση με αποφυγή γραφειοκρατικών διαδικασιών γιατί ήταν επείγον το θέμα, ο κύριος Σωτηράκης χαριτολογώντας κάλεσε τον κύριο Μπαλτά να πει πως άμα είχαμε ΠΑΣΟΚ θα είχαμε τελειώσει! Στον κύριο Μπαλτά δεν άρεσε το χιούμορ του κυρίου Σωτηράκη και του είπε πως «εδώ μιλάμε σοβαρά και δεν κάνουμε λογοπαίγνια»!

Άρεσε δεν άρεσε στον κύριο Μπαλτά το χιούμορ του κυρίου Σωτηράκη, είναι σίγουρο πως, άμα είχαμε ΠΑΣΟΚ, τα προκάτ θα είχαν τουλάχιστον εγκαινιαστεί, ακόμα κι αν δεν είχαν σκαφτεί τα σημεία που θα τοποθετηθούν, ενώ τώρα, ενώ έχουν σκαφτεί τα σημεία, δεν έχουν γίνει τουλάχιστον τα πρώτα από τα δέκα εγκαίνια!! Άμα είχαμε ΠΑΣΟΚ θα βλέπαμε τα προκάτ στη θέση τους ακόμα κι αν αυτά δεν είχαν τοποθετηθεί, αφού το ΠΑΣΟΚ θα μας είχε πείσει ότι δεν τα βλέπουμε γιατί χρειαζόμαστε οφθαλμίατρο!

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ