Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ!!

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ!!

8 του Μάρτη, Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Όλη η ανθρωπότητα αυτήν την ημέρα, τιμά τις γυναίκες που στηρίζουν με θυσίες την ελληνική οικογένεια, που άνοιξαν καινούριους δρόμους, που με τους αγώνες τους γκρέμισαν τείχη για κοινωνικές και ταξικές ανισότητες, που έδωσαν αγώνες για ίσα δικαιώματα, καλύτερες συνθήκες εργασίας, καθιερώνοντας ένα νέο τρόπο σκέψης της κοινωνίας. Σε αυτές τις γυναίκες που σεβόμαστε, απευθύνουμε ως παράταξη ένα μεγάλο ευχαριστώ και δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση και υποστήριξη στην δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου.
Δεσμευόμαστε ως αυριανή δημοτική αρχή του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου, ότι θα εξαλείψουμε κάθε ίχνος ύπαρξης αδικίας, όπου οι γυναίκες θα παραμένουν αντιμέτωπες με κοινωνικές, πολιτικές και οικονομικές ανισότητες και θα αναδείξουμε κάθε δημιουργική και καινοτόμα πλευρά τους. Είναι υποχρέωση μας να περιφρουρήσουμε τις κατακτήσεις και τα δικαιώματα των γυναικών και να θέσουμε τις βάσεις, όπου οι πρωτοβουλίες και οι παρεμβάσεις υπέρ τους, θα είναι η βασική προϋπόθεση μιας ζωής με περισσότερη ανθρωπιά και αξιοπρέπεια.
Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλες τις γυναίκες του δήμου μας, δύναμη, ψυχικό σθένος και ελπίδα στους δύσκολους καιρούς που ζούμε!!
Από την επίσημη σελίδα της παράταξης Καμαρινού στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ