Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά οι εργαζόμενοι με ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς μπορούσαν να μονιμοποιηθούν!

Τελικά οι εργαζόμενοι με ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς μπορούσαν να μονιμοποιηθούν!

Διαβάζουμε σημερινή ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του δήμου Πατρέων στο facebook σύμφωνα με την οποία «Εκατόν τριάντα δύο (132) εργαζόμενοι  στους Παιδικούς Σταθμούς του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων και του Δημοτικού Βρεφοκομείου, στα ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, Κέντρο Κοινότητας και Κοινωνικό Παντοπωλείο, έχοντας στο πλευρό τους την Δημοτική Αρχή, τα Διοικητικά Συμβούλια και το Σωματείο των Εργαζομένων του Δήμου, πέτυχαν, μετά από πολύχρονους αγώνες, να μετατραπούν, με δικαστική απόφαση, οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου. Πρόκειται για εργαζόμενους που απασχολούνταν με προγράμματα ΕΣΠΑ και με συμβάσεις ορισμένου χρόνου από τρία (3) μέχρι και είκοσι (20) χρόνια».

Δηλαδή οι εργαζόμενοι με ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν διεκδικούσαν τη μονιμοποίησή τους μάταια! Δηλαδή θα μπορούσαν και οι εργαζόμενοι με ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να μονιμοποιηθούν, όπως μονιμοποιήθηκαν στην Πάτρα. Δηλαδή κάτι έγινε στην Πάτρα που δεν έγινε στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου.

Η υπόθεση των εργαζομένων με ΕΣΠΑ στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς απασχόλησε πάρα πολύ τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου το τελευταίο χρονικό διάστημα, χωρίς τελικά η κατάληξη να είναι θετική για τους εργαζόμενους. Μάλλον κάποια πράγματα θα έπρεπε να γίνουν διαφορετικά. Ίσως θα πρέπει να αναζητηθεί τι έγινε στην Πάτρα που δεν έγινε εδώ. Μήπως τελικά δεν είναι αργά για να γίνουν όσα πρέπει και στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να μονιμοποιηθούν αυτοί οι εργαζόμενοι;

Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ