Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠώς θα μας φαινόταν αν η ιστοσελίδα της Βουλής για τον αδενοϊό...

Πώς θα μας φαινόταν αν η ιστοσελίδα της Βουλής για τον αδενοϊό του χιμπατζή…

Προχθές στη Βουλή ο κύριος Βελόπουλος επικαλέστηκε έγγραφο από τη Μεγάλη Βρετανία  για τη σύνθεση του εμβολίου για τον covid-19, υποστηρίζοντας ότι έχει αδενοϊό χιμπατζή, ανθρώπινο εμβρυικό νεφρό, γενετικά τροποποιημένο οργανισμό γαλακτοποιητή. Οι αντιδράσεις για τα όσα είπε ο κύριος Βελόπουλος ήταν σφοδρές.

Χρειάζεται να παρέμβουν τα ellinikahoaxes με κάποιο δημοσίευμα για να μην ασχοληθούμε με αυτά που λέει ο κύριος Βελόπουλος; Πώς θα μας φαινόταν αν άρχιζε να μεταδίδεται από τις ιστοσελίδες και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης η ιστορία που είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος στη Βουλή, αν τα ellinikahoaxes έκαναν κάποιο άρθρο για να αποδείξουν ότι δεν ισχύουν αυτά και αν αυτό το άρθρο το αναρτούσε η ιστοσελίδα της Βουλής. Δεν θα μας φαινόταν γελοίο να αναρτήσει η ιστοσελίδα της Βουλής ένα τέτοιο άρθρο για να αποδείξει ότι δεν ισχύει η ιστορία του κυρίου Βελόπουλου;

Κάπως έτσι μας φάνηκε η ανάρτηση άρθρου των Ελληνικών hoaxes στην επίσημη σελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο facebook προκειμένου να καταδειχθεί ότι ήταν ψευδείς οι ειδήσεις περί της επιβολής lockdown στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να εγκατασταθούν μετανάστες στην περιοχή. Καλά είναι να επιδεικνύεται μια προσοχή στο μέλλον όσον αφορά τις δημοσιεύσεις στα επίσημα Μέσα Ενημέρωσης του δήμου.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ