Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Μία στις τρεις επιχειρήσεις του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν θα ανοίξει μετά...

«Μία στις τρεις επιχειρήσεις του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν θα ανοίξει μετά το lockdown»!

Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό «Atlas TV» παραχώρησε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού Τάσος Τσιλιγγιρίδης, ο οποίος εξέφρασε την ικανοποίηση των επαγγελματιών για το γεγονός ότι το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου στέκεται δίπλα τους. Ο κύριος Τσιλιγγιρίδης ζήτησε να επιδοτηθούν κατ’ εξαίρεση οι επιχειρήσεις του δήμου, όπως κατ’ εξαίρεση επιβλήθηκε πρώτα σ’ αυτές το κλείσιμο.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το πόσες επιχειρήσεις θα ανοίξουν στις 16 Μαρτίου εφόσον έχουν μειωθεί τα κρούσματα και ανοίξει η αγορά, ο κύριος Τσιγλιγγιρίδης απάντησε ότι τα μηνύματα είναι πολύ αρνητικά και παρά το γεγονός ότι η αγορά του δήμου είναι ζωηρή και δυνατή, μία στις τρεις επιχειρήσεις δεν θα ανοίξει, αλλά και αυτές που θα ανοίξουν θα ζοριστούν πολύ όταν κληθούν να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους που τώρα είναι σε αναστολή. Εκεί θα χρειαστούν στοχευμένα μέτρα από την κυβέρνηση για να επιβιώσουν οι μικρές επιχειρήσεις που κρατάνε την οικονομία, είπε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ