Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Άμεση απόφαση μηδενισμού των δημοτικών τελών από το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου»

«Άμεση απόφαση μηδενισμού των δημοτικών τελών από το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου»

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου της Τετάρτης 3 Μαρτίου 2021, ο πρώην δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Σούλας έκανε μια πολύ καλή πρόταση ζητώντας να παρθεί άμεσα απόφαση από το Δημοτικό Συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου προκειμένου να μηδενιστούν τα δημοτικά τέλη των επιχειρήσεων του δήμου για όλον τον χρόνο, εκτός από αυτές που δεν έκλεισαν καθόλου κατά τη διάρκεια των lockdown όπως super market και φαρμακεία.

Ο κύριος Σούλας τόνισε πως καλό είναι να απαιτούμε από την πολιτεία την ενίσχυση των επιχειρήσεων, αλλά η πολιτεία δεν θα πάρει κατ’ εξαίρεση αποφάσεις χρηματοδότησης του δήμου μας, αφού κι άλλοι δήμοι βρίσκονται στο «βαθύ κόκκινο». Γι’ αυτό ο δήμος πρέπει να βοηθήσει τους επαγγελματίες άμεσα και πρέπει να προχωρήσει σε απόφαση μηδενισμού των δημοτικών τελών. Ο κύριος Σούλας τόνισε ότι η πρόταση μπορεί να εξειδικευτεί και να είναι μια βοήθεια προς τους επαγγελματίες.

Η διοίκηση του δήμου απάντησε στον κύριο Σούλα ότι το θέμα είναι οικονομικό οπότε δεν μπορεί να παρθεί απόφαση στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, αλλά δεσμεύτηκε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες του δήμου θα δούνε άμεσα το θέμα και θα κατατεθεί πρόταση στο δημοτικό συμβούλιο.

Τα. Σ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ