Τελευταία

  «Υπουργείο παιδείας ….. όλα πάνε μια χαρά… Σταματούν τα σχολικά γεύματα!!!»

  02-03-2021

  Την παρακάτω ανακοίνωση με τίτλο «Υπουργείο παιδείας ….. όλα πάνε μια χαρά… Σταματούν τα σχολικά γεύματα!!!» εξέδωσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας:

  «Ζούμε απερίγραπτες καταστάσεις εδώ και ένα χρόνο …και σαν να μην έφταναν όσα “τραβάμε” εμείς και  τα παιδιά μας, σταματάνε και τα σχολικά γεύματα!!  

  Αποτελεί τουλάχιστον ντροπή αυτή η εξέλιξη. Σε μια περίοδο που κάθε οικογένεια έχει να αντιμετωπίσει δεκάδες προβλήματα και κάθε μέρα αναρωτιόμαστε τι μας ξημερώνει; Έρχεται το  Υπουργείο και φροντίζει κάθε φορά να μας εκπλήσσει αρνητικά, να μεγαλώνει κι άλλο  τα εμπόδια που βάζει απέναντι στους γονείς και τους μαθητές

  Το Υπουργείο Παιδείας δε φρόντισε να κινηθούν έγκαιρα  οι απαραίτητες διαδικασίες που θα εξασφάλιζαν την απρόσκοπτη συνέχεια του προγράμματος, με αποτέλεσμα να παραμένει άγνωστο πότε θα καταστεί δυνατή η επανεκκίνηση της διανομής.

  Όπου υπάρχουν οι ανάγκες των παιδιών μας το Υπουργείο Παιδείας αδιαφορεί (σχολικά γεύματα, ηλεκτρονικά μέσα για την τηλεκπαίδευση, διορισμός εκπαιδευτικών, προσωπικό καθαριότητας, μέσα ατομικής υγιεινής στους μαθητές, κ.α.).

  Όπου πρέπει όμως να προχωρήσει με γοργούς ρυθμούς η αντιεκπαιδευτική πολιτική της Κυβέρνησης το Υπουργείο επιταχύνει και νομοθετεί ακόμα και με κλειστά σχολεία.

  Εδώ και τώρα να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να διασφαλιστούν τα σχολικά γεύματα.

  Να πάρει μέτρα το Υπουργείο Παιδείας να επεκταθεί στο σύνολο του μαθητικού δυναμικού το μέτρο των σχολικών γευμάτων».

  You must be logged in to post a comment Login