Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤα ψέματα σε βάρος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τη δημιουργία hot...

Τα ψέματα σε βάρος του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τη δημιουργία hot spot συνεχίζονται

Παρά τη μήνυση που έκανε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων όσον αφορά τη δημιουργία hot spot στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, η συκοφαντία και το ψέμα συνεχίζονται ασταμάτητα.

Χθες κυκλοφόρησε άρθρο σε ιστοσελίδα σύμφωνα με το οποίο ο αγώνας αυτών που μαζεύονταν στην πλατεία του Ευόσμου και έκαναν πορείες απέτρεψε τη δημιουργία του κέντρου υποδοχής μεταναστών στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Δηλαδή παρά τη μήνυση του δημάρχου συνεχίζουν να ισχυρίζονται ψεύδη. Δηλαδή συνεχίζουν να επιμένουν σε όλα εκείνα τα συκοφαντικά περί του ότι η διοίκηση του δήμου πήρε χρήματα από την πολιτεία για να δεχτεί το hot spot, το οποίο τελικά δεν έγινε μετά από τον μεγαλειώδη αγώνα τους. Καρπώθηκαν και το πλασμένο από αυτούς θετικό αποτέλεσμα ενός αγώνα εναντίον ενός ανύπαρκτου εχθρού, που τον έφτιαξαν μόνοι τους για να τον εκμεταλλευτούν πολιτικά.

Το hot spot δεν έγινε στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου γιατί δεν υπήρχε σχεδιασμός να γίνει και γιατί ποτέ δεν συμφώνησε τέτοιο πράγμα η πολιτεία με τη διοίκηση του δήμου. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια κάποιων που ευελπιστούν με τέτοια κακόβουλα παραμύθια, με τέτοια ψέματα και συκοφαντίες, να κοροϊδέψουν τον κόσμο και να κάνουν καριέρα. Τελικά καλά έκανε ο δήμαρχος και τους μήνυσε. Αυτό τους αξίζει γιατί είναι αμετανόητοι ψεύτες και συκοφάντες.

Χ.Κ.

Συνέντευξη του Κλεάνθη Μανδαλιανού στην «Αγκίδα» για το ολικό lockdown στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ