Τελευταία

  Αύξηση 50% στα δρομολόγια του ΟΑΣΘ, μετά από αίτημα της Δημοτικής Αρχής Κορδελιού Ευόσμου

  27-02-2021
  Σε αύξηση των δρομολογίων από και προς το Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου κατά περίπου 50% προχώρησε από την αρχή της εβδομάδας ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης, κάνοντας αποδεκτό το αίτημα της Δημοτικής Αρχής για ενίσχυση των δρομολογίων με επιπλέον λεωφορεία κατά το διάστημα που ισχύει το τοπικό lockdown.
  Η διοίκηση του Οργανισμού αύξησε τα δρομολόγια στις γραμμές 19, 21 και 32, ώστε να τηρηθεί το πλαίσιο των αυστηρών μέτρων που επέβαλε η Πολιτεία για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων της νοτιοαφρικανικής μετάλλαξης.

  Σύμφωνα με τον ΟΑΣΘ, από τα 4 οχήματα που εξυπηρετούσαν τη γραμμή Νο 19 (Ελευθέριο Κορδελιό – Αριστοτέλους), αυξήθηκαν σε 6, αντίστοιχα από τα 

  5 οχήματα που εξυπηρετούσαν τη γραμμή Νο 21 (Εύοσμος – Αριστοτέλους) αυξήθηκαν σε 8, ενώ από τα 10 για τη γραμμή Νο 32 (Κάτω Ηλιούπολη – Αριστοτέλους) έφτασαν τα 15.

  Αίτημα της δημοτικής αρχής ήταν το διάστημα του lockdown στα δρομολόγια να τηρείται το ποσοστό πληρότητας της τάξης του 65%.

  «Ευχαριστούμε τη διοίκηση του ΟΑΣΘ που ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα μας. Η αύξηση των δρομολογίων με περισσότερα λεωφορεία είναι ιδιαιτέρως σημαντική για την προστασία της δημόσιας υγείας», τόνισε ο Δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο οποίος επισκέφθηκε τον τερματικό σταθμό του Οργανισμού στην οδό Αντώνη Τρίτση στον Εύοσμο και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

  Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

  You must be logged in to post a comment Login