Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑΜΕΣΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ!!

ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΔΗΜΟΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ!!

Ο νέος χρόνος 2021 και λίγο πριν τον ερχομό του τρίτου μήνα Μάρτη, βρίσκει τις επιχειρήσεις του δήμου μας Κορδελιού-Ευόσμου και τους χιλιάδες συνανθρώπους μας που απασχολούνται σε αυτές, σε αυστηρό lockdown, παρά τις αντιθέτου προηγούμενες διαβεβαιώσεις επιστημόνων και πολιτικών, ότι σταδιακά θα ανοίξει η αγορά και θα κινηθεί η οικονομία.
Οι οικονομικές συνέπειες είναι απρόβλεπτες για όλη την κοινωνία του δήμου μας. Εκτός από τα κυβερνητικά μέτρα που ζητά η δημοτική αρχή, εμείς την καλούμε για ακόμη μία φορά, άμεσα, να κάνει δεκτές τις προτάσεις μας που αφορούν:
1. Την πλήρη απαλλαγή των δημοτικών τελών για όλες τις επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου όσο καιρό πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού
2. Την μείωση των ανταποδοτικών τελών κατά 20% στις δύο ζώνες του δήμου μας
3. Την διαγραφή των προσαυξήσεων που βεβαιώθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας, για όλους τους δημότες και τις επιχειρήσεις, για τα χρέη που έχουν στον δήμο μας.
Συμπληρώνοντας σήμερα ένα χρόνο, από την έναρξη της πανδημίας στην χώρα μας, καλούμε την διοίκηση με τόλμη και χωρίς υπεκφυγές, να στηρίξει την ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας μας που είναι ταυτόχρονα και ο οικονομικός στυλοβάτης του δήμου μας. Τους δημότες και τις επιχειρήσεις!!
Ανάρτηση της παράταξης Καμαρινού στην επίσημη σελίδα της στο facebook
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ