Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΣε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο προχωράει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο προχωράει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου

Ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου προχωράει σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα. Η συνεργασία δεν θα είναι με κάποιο τμήμα του Πολυτεχνείου προκειμένου να λυθούν τα προβλήματα της ρύπανσης του περιβάλλοντος και της δυσοσμίας στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Η συνεργασία θα είναι με το τμήμα Ιστορίας Αρχαιολογίας.

Με την επισημοποίηση της συνεργασίας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με το τμήμα Αρχαιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, θα ξεκινήσει αμέσως η Αρχαιολογική έρευνα και θα δουλέψει αρχαιολογική σκαπάνη, αφού η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν κατάφερε μέχρι τώρα να βρει τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το Θεματικό Ευρυζωνικό Πάρκο Νεολαίας Ελευθερίου Κορδελιού ανήκει στον δήμο.

Μερικοί μόλις ενημερώθηκαν για τη συνεργασία εξέφρασαν την απαισιοδοξία τους για την περίπτωση να ανακαλυφθούν από την αρχαιολογική σκαπάνη τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι το ΘΕΠΑΝ ανήκει στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Την ίδια απαισιοδοξία εξέφραζαν κάποιοι άλλοι όταν η αρχαιολογική σκαπάνη άρχισε να αναζητάει τα πρωταθλήματα του Άρη.

Όταν βρέθηκε το πρώτο πρωτάθλημα του Άρη, οι άνθρωποι που είχαν εκφράσει την απαισιοδοξία τους είπαν πως βρέθηκε από τύχη. Όταν όμως η ίδια αρχαιολογική σκαπάνη ανακάλυψε και το δεύτερο πρωτάθλημα του Άρη, οι απαισιόδοξοι άρχισαν να βάζουν νερό στο κρασί των περί τύχης που είπαν μετά την ανακάλυψη του πρώτου πρωταθλήματος. Όταν η ίδια ακριβώς αρχαιολογική σκαπάνη έφερε στο φως και το τρίτο πρωτάθλημα του Άρη, οι απαισιόδοξοι κατάλαβαν ότι ούτε το πρώτο πρωτάθλημα ούτε το δεύτερο δεν ανακαλύφθηκαν από τύχη!

Η αρχαιολογική σκαπάνη, η οποία θα αναζητήσει  τα έγγραφα για το ΘΕΠΑΝ, είναι η ίδια αρχαιολογική σκαπάνη που ανακάλυψε τα πρωταθλήματα του Άρη!!

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ