Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚινητοποίηση σήμερα στην πλατεία του Ευόσμου για την προστασία της υγείας των...

Κινητοποίηση σήμερα στην πλατεία του Ευόσμου για την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής

Σε κινητοποίηση στην πλατεία Ευόσμου, για την προστασία της ζωής και της υγείας των εργαζομένων, προχωρούν σωματεία σήμερα Πέμπτη, στις 5 μ.μ., καταγγέλλοντας την κυβέρνηση, επειδή δεν έχει πάρει κανένα ουσιαστικό μέτρο για την προστασία της υγείας των εργαζομένων και των κατοίκων της περιοχής.

Τα σωματεία υπογραμμίζουν ότι το σκληρό lockdown στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου «είναι η έκφραση ενός προδιαγεγραμμένου εγκλήματος στην πόλη μας», ιδιαίτερα σε ένα δήμο όπου συγκεντρώνεται μεγάλος αριθμός κατοίκων που εργάζονται στη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου και των γύρω περιοχών, που αναγκάζονται να συνωστίζονται καθημερινά στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και σε μεγάλα εργοστάσια με ελλιπή μέτρα προστασίας.

Μπροστά και στον κίνδυνο τα κρούσματα να πολλαπλασιαστούν, τα σωματεία απαιτούν από την κυβέρνηση άμεσα και ουσιαστικά μέτρα προστασίας, μαζικά τεστ και πραγματική ιχνηλάτηση στους χώρους δουλειάς, στις γειτονιές και τα σχολεία, ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Ευόσμου και των Τοπικών Μονάδων Υγείας της περιοχής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ