Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤον Μανδαλιανό ας αφήσουν οι κουκουλοφόροι να τον κρίνει κανένας άλλος!

Τον Μανδαλιανό ας αφήσουν οι κουκουλοφόροι να τον κρίνει κανένας άλλος!

Δεν μας έφταναν τα lockdown με τις οικονομικές και κοινωνικές συνέπειές τους, δεν μας έφτανε που ένα χρόνο ταλαιπωρούμαστε από τον κορωνοϊό, πλακώσανε και οι κουκουλοφόροι! Και τι πλακώσανε να μας πούνε οι κουκουλοφόροι; Πλακώσανε να κάνουν κριτική στους χειρισμούς του Μανδαλιανού όσον αφορά την πανδημία και να κρίνουν μέχρι και την ιατρική του άποψη!

Ας μας συμπαθάνε οι κουκουλοφόροι, αλλά η άποψή τους για τους χειρισμούς του Μανδαλιανού, όσον αφορά την πανδημία, δεν έχει καμία βαρύτητα αφού αυτοί που την ασκούν είναι οι ίδιοι τύποι που «κρέμασαν στα μανταλάκια» τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου με τις συκοφαντίες τους για κλεψιές και ρεμούλες, τις οποίες η Δικαιοσύνη έστειλε στο αρχείο.

Ας μας συμπαθάνε οι κουκουλοφόροι, αλλά δεν μπορούμε να ακούσουμε την κριτική τους για τον Μανδαλιανό και δεν μπορούμε να τους ακούμε να παριστάνουν ότι τους έπιασε ο πόνος για τον δήμο! Ποιους έπιασε ο πόνος για τον δήμο και κράζουν τον Μανδαλιανό γιατί, όπως λένε, τον καταστρέφει με τις ενέργειές του; Αυτούς που κατέστρεψαν τον δήμο με τις βρωμιές τους.

Ας μας συμπαθάνε οι κουκουλοφόροι, αλλά δεν θέλουμε να τους ακούμε να μιλούν για τίποτα, γιατί είναι κουκουλοφόροι και συκοφάντες. Ας πάρουν τις κουκούλες τους και ας γυρίσουν στα λαγούμια τους. Ας αφήσουν να κάνει κριτική στον Μανδαλιανό και στη διοίκησή του κανένας που νοιάζεται για τον δήμο. Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι που αληθινά νοιάζονται για τον δήμο και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και έξω από αυτό. Οι κουκουλοφόροι απλά ας σωπάσουν γιατί το μόνο που κάνουν, όταν ανοίγουν το στόμα τους, είναι να λερώνουν τον δήμο.

Ας μας συμπαθάνε οι κουκουλοφόροι, που μας έρχεται αναγούλα όταν τους ακούμε και τους βλέπουμε κάτω από τις ωραίες κουκούλες τους. Θα μας ερχόταν αναγούλα ακόμα κι αν έβγαζαν τις κουκούλες και ζητούσαν συγνώμη για όσες βρωμιές έκαναν σε βάρος του δήμου, γιατί η σπίλωση και η ταλαιπωρία που βίωσαν αρκετοί υπάλληλοι και αιρετοί του δήμου δεν σβήνεται με συγνώμες. Ας αφήσουν λοιπόν τα παραμύθια τους και για τον Μανδαλιανό και ας πάνε από εκεί που ήρθαν, γιατί σ’ αυτόν τον δήμο αρκετή ζημιά έκαναν.

Δημ. Θ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ