Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΠρόταση του Αριστείδη Τράικου για τις θέσεις πάρκινγκ των ΑΜΕΑ στον Εύοσμο

Πρόταση του Αριστείδη Τράικου για τις θέσεις πάρκινγκ των ΑΜΕΑ στον Εύοσμο

Πρόταση στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για διαμόρφωση των υπαρχουσών θέσεων πάρκιγκ ΑΜΕΑ και για τη δημιουργία νέων κατέθεσε στις 19 Φεβρουαρίου 2021 ο κύριος Τράικος Αριστείδης, τοπικός σύμβουλος την Κοινότητας Ευόσμου εκλεγμένος με την παράταξη του πρώην δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Πέτρου Σούλα.

Ο κύριος Τράικος, στην πρόταση που κατέθεσε στον δήμο, αναφέρει ότι και στις 23/12/2019 σε συνεδρίαση της Κοινότητας Ευόσμου είχε καταθέσει πλήρη και εμπεριστατωμένη πρόταση μετά τον εντοπισμό του συγκεκριμένου προβλήματος. Η πρόταση έγινε δεκτή ομόφωνα, αλλά λίγους μήνες μετά, σε συνάντηση που είχε με τον δήμαρχο και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, διαπίστωσε ότι δεν την γνώριζαν.

Ένα χρόνο αργότερα, όπως αναφέρει ο κύριος Τράικος στην πρόταση που κατέθεσε στον δήμο, τον Δεκέμβριο του 2020 και ενώ δεν είχε γίνει τίποτα όσον αφορά τις θέσεις πάρκινγκ για ΑΜΕΑ, εκτός από δύο θέσεις στην οδό Αριστοτέλους, προσπάθησε να θέσει ξανά την πρότασή του στο Κοινοτικό Συμβούλιο Ευόσμου, αλλά ο πρόεδρος Παναγιώτης Φωτιάδης την απέρριψε λέγοντας του ότι έχει ψηφιστεί ομόφωνα το θέμα και δεν είναι δυνατόν να επανατεθεί.

«Λόγω του γνωμοδοτικού χαρακτήρα του Συμβουλίου της Κοινότητας προτείνω να αποσταλεί επιστολή στον Δήμαρχο και τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο που να τους παρακαλεί να δουν άμεσα το θέμα αυτό των συνανθρώπων μας γιατί αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα στις μετακινήσεις τους», καταλήγει ο κύριος Τράικος επισυνάπτοντας ολόκληρη την πρότασή του:

Διαμόρφωση υπαρχουσών θέσεων πάρκινγκ ΑΜΕΑ και δημιουργία νέων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ