Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΑποφασίστηκε η μήνυση για τη διασπορά της ψευδούς είδησης περί δημιουργίας hot...

Αποφασίστηκε η μήνυση για τη διασπορά της ψευδούς είδησης περί δημιουργίας hot spot στον δήμο

Την κατάθεση μήνυσης κατά αγνώστων αποφάσισε στη σημερινή της συνεδρίαση η Οικονομική Επιτροπή του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για τη διασπορά ψευδών ειδήσεων, για συκοφαντική δυσφήμιση, για αναστάτωση των κατοίκων του δήμου και για οποιοδήποτε άλλο αδίκημα προκύπτει. Η μήνυση από τον δήμο αφορά τη διασπορά και διάδοση παντελώς αναληθών, ανυπόστατων και ψευδών ειδήσεων που έλεγαν ότι η επιβολή του ολικού lockdown στον δήμο αποφασίστηκε με απώτερο σκοπό τον αποπροσανατολισμό της προσοχής των πολιτών και την αποφυγή διαμαρτυριών τους για τη δημιουργία κέντρου υποδοχής μεταναστών στον δήμο, ότι ήδη είχε αποφασιστεί η δημιουργία του κέντρου υποδοχής μεταναστών, ότι είχε γίνει μυστική συμφωνία με τον δήμο για μεταφορά 600 μεταναστών στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου από τα Γρεβενά με αντάλλαγμα 75 εκατομμύρια ευρώ, ότι έφτασε λεωφορείο άνωθεν της περιφερειακής οδού που αποβίβαζε μετανάστες. Η κατάθεση της μήνυσης ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία.

Την κατάθεση της μήνυσης υπερψήφισαν τα μέλη της διοίκησης και ο κύριος Νίκος Ζυγάς, ο οποίος αρχικά είχε προτείνει η μήνυση να γίνει κατά συγκεκριμένων προσώπων και όχι κατά αγνώστων, αφού, όπως είπε, είναι γνωστό ποιοι διέσπειραν τα fake news. Ο κύριος Καμαρινός ψήφισε λευκό ζητώντας να μην γίνει μήνυση, αλλά να εκδοθεί απλά μία ανακοίνωση από τον δήμο. Ο κύριος Σούλας καταψήφισε την πρόταση λέγοντας ότι υπάρχουν fake news παντού, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που αναστατώνεται ο δήμος με fake news και ότι τελικά δεν ζημιώθηκε ο δήμος. Καταψήφισε και ο κύριος Αντίνου, ζητώντας να στείλει ένα έγγραφο ο δήμος και να καλέσει την κυβέρνηση να διαψεύσει την είδηση για δημιουργία κέντρου υποδοχής μεταναστών.

Α.Π.

Δεν χρειάζονται μηνύσεις κύριε δήμαρχε
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ