Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Να ανακληθεί η απόφαση κλεισίματος των καταστημάτων στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου»

«Να ανακληθεί η απόφαση κλεισίματος των καταστημάτων στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου»

Σε συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό TV100 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ευόσμου Κορδελιού, Κώστας Βασιλειάδης, ζήτησε την άμεση ανάκληση της απόφασης για κλείσιμο των καταστημάτων του δήμου εξαιτίας της επιβολής ολικού lockdown λόγω των νοτιοαφρικανικών μεταλλάξεων covid-19 που βρέθηκαν στον δήμο, τονίζοντας ότι η απόφαση είναι άδικη. Είπε συγκεκριμένα ο κύριος Βασιλειάδης:

«Είμαστε εξοργισμένοι. Δεν μπορώ κάπως αλλιώς να το εκφράσω. Αυτά τα οριζόντια μέτρα τοπικού χαρακτήρα που γίνανε εντός πόλης και κόψανε την πόλη σε κομμάτια και είπανε “εσείς δουλεύετε κι εσείς όχι”, είναι εξοργιστικό. Θέλω να πω ότι ήταν ένα μεγάλο λάθος αυτήν τη στιγμή αυτή η απόφαση που έχει παρθεί για τον Εμπορικό κόσμο και ζητούμε άμεσα να παρθεί πίσω αυτή η απόφαση τουλάχιστον για τα καταστήματα. Δεν ευθύνονται οι έμποροι και τα καταστήματα για την αύξηση των κρουσμάτων κι αυτό είναι κοινή ομολογία όλων. Οι έμποροι ήταν τύπος και υπογραμμός σε όλα τα μέτρα προστασίας τα οποία παρθήκανε. Και να ξέρετε ότι εμπόρους δεν λέμε και τις δέκα επιχειρήσεις οι οποίες είναι πολυεθνικές επί της Τσιμισκή και δείχνονται μεγάλες εικόνες στα κανάλια. Έμποροι είναι η μικρομεσαία επιχείρηση, το μικρό το περίπτερο, η επιχείρηση η ατομική, αυτή είναι η ραχοκοκαλιά της Ελληνικής οικονομίας και αυτή θα πρέπει να διαφυλαχτεί. Αυτήν τη στιγμή δυστυχώς γίνεται το αντίθετο».

Τα. Σ.

Ξέρουν που πέφτει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ