Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Η διοίκηση της "Νέας Πνοής" είναι αποκλειστικά και μόνο η υπεύθυνη για...

«Η διοίκηση της “Νέας Πνοής” είναι αποκλειστικά και μόνο η υπεύθυνη για όλη αυτή την κατάσταση»

Με τον παρακάτω τρόπο σχολίασε στο facebook ο Βασίλης Σαρρηγιαννίδης, γνωστός δημοσιογράφος της Θεσσαλονίκης, το άρθρο της «Αγκίδας» με τίτλο «Γιατί δεν ενημέρωσε τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για το lockdown η κυρία Κεραμέως;!», το οποίο αναφέρεται στο γεγονός ότι η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου δεν ενημερώθηκε από τους αρμόδιους για την πρόθεση επιβολής ολικού lockdown στον δήμο αλλά από τους δημοσιογράφους:

«Πολύ ωραίο το μακροσκελές σχόλιο της ιστοσελίδας σας. Νομίζω ότι το ζητούμενο δεν είναι γιατί οι δημοσιογράφοι γνώριζαν νωρίτερα από την διοίκηση για το lockdown. Η ερευνητική δημοσιογραφία δεν φταίει, γιατί μία διοίκηση είναι απομονωμένη και δεν έχει καλές δημόσιες σχέσεις με την εκάστοτε κυβέρνηση. Μία διοίκηση που την έχουν για φιέστες όπως λέτε, αλλά κατ’ ουσία την αγνοούν, με βάση τα όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες. Την απάντηση στο ερώτημα του τίτλου σας και στους πολίτες φυσικά, που δικαίως διαμαρτύρονται, θα πρέπει να την δώσουν αυτοί που φιγουράρουν στις φωτογραφίες.

Το ζητούμενο βέβαια δεν είναι ουσιαστικά αυτό. Είναι τι βιώνουν οι πολίτες του δήμου Κορδελιού-Ευόδμου, που δεν πάνε στις δουλειές τους, που έκλεισαν τα μαγαζιά τους, που βρίσκονται μπροστά σε οικονομικό αδιέξοδο.

Προσωπικά, η διοίκηση της “Νέας Πνοής” είναι αποκλειστικά και μόνο η υπεύθυνη για όλη αυτή την κατάσταση. Με προεξάρχοντα τον επικεφαλής της δήμαρχο κ. Μανδαλιανό επέδειξε από την πρώτη στιγμή στο ζήτημα της πανδημίας χαλαρότητα, (μνημείο οι απαντήσεις του στα βίντεο που υπάρχουν για τις απολυμάνσεις και τα τεστ στους υπαλλήλους) τις δηλώσεις περί αναξιόπιστων τεστ σκορπίζοντας αμφιβολίες στον κόσμο, ενώ στην λήψη μέτρων (μαζικά rapid test) ήταν από τους τελευταίους δήμους, την ώρα που άλλοι δήμοι από την αρχή της πανδημίας έκαναν σχεδόν τα πάντα για τους δημότες τους. Δυστυχώς ο κ. Μανδαλιανός και ο λαλίστατος αναπληρωτής του που έχει εμπειρία χρόνων στην αυτοδιοίκηση, άφησαν τους δημότες εκτεθειμένους. Ότι και να κάνουν σήμερα, μέσα στο lockdown που δεν ανατρέπεται, με τους πολίτες να δέχονται πρόστιμα, θα το χρεωθούν σε πολιτικό επίπεδο στο μέλλον. Αυτά δεν θα ξεχάσει κανένας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ