Τρίτη, 5 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΓιατί δεν ενημέρωσε τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για το lockdown η κυρία...

Γιατί δεν ενημέρωσε τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου για το lockdown η κυρία Κεραμέως;!

Τζάμπα πήγανε οι φιέστες, τζάμπα και οι φωτογραφίες!

Παραπονούμενη παρουσιάστηκε η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου στην πρωινή αναφορά, γιατί ενημερώθηκε για την επιβολή καθολικού lockdown από τους δημοσιογράφους και όχι από τους αρμοδίους. Παρουσιάστηκε στην πρωινή αναφορά, είπε τα παράπονά της, έβαλε μια φωνή ο κύριος Χαρδαλιάς και η διοίκηση σαν άκουσε μία φωνή, ούτε καν τουφεκιά, έγινε λαγός! Αντί να ζητήσει τα ρέστα η διοίκηση, τα ζήτησε ο υφυπουργός!

Με το δίκιο της η διοίκηση του δήμου παρουσιάστηκε παραπονούμενη. Συμμετείχε στην φιέστα με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως στο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο στην αρχή της σχολικής χρονιάς και μάλιστα απέκρυψε την φιέστα από το Δημοτικό Συμβούλιο. Ήρθε η κυρία Κεραμέως σ’ έναν δήμο που οι μαθητές είναι στοιβαγμένοι στις αίθουσες σαν σαρδέλες, σ’ έναν δήμο με υπόγειες αίθουσες, με ανήλιαγες αίθουσες, με ανάερες αίθουσες, με αίθουσες σε διαδρόμους, σε τουαλέτες και σε λεβητοστάσια και η διοίκηση του δήμου αντί να κάνει παράσταση διαμαρτυρίας, συμμετείχε στη φιέστα και μάλιστα δήλωσε πανέτοιμη να ανοίξει τα σχολεία!

Η διοίκηση του δήμου όμως συμμετείχε και στη φιέστα που στήθηκε στο Κέντρο Υγείας Ευόσμου με τον πρωθυπουργό και τον υπουργό Υγείας. Ήταν λογικό πρωθυπουργός και υπουργός Υγείας να επισκεφτούν το Κέντρο Υγείας Ευόσμου, στο πλαίσιο της περιοδείας τους σε Υγειονομικές Μονάδες της Θεσσαλονίκης. Δεν θα έβρισκαν σε ολόκληρη την Ελλάδα τόσο πρόθυμη διοίκηση δήμου να δηλώσει πως στο Κέντρο Υγείας του δήμου της δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και πως όλα λειτουργούν όπως πρέπει! Τόσο πρόθυμη διοίκηση δήμου, που να μην κάνει καμία αναφορά στην ανάγκη να ενισχυθούν τα νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία, δεν θα έβρισκαν πουθενά ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Υγείας.

Με το δίκιο της λοιπόν η διοίκηση του δήμου περίμενε να ενημερωθεί για την επιβολή ολικού lockdown από τους αρμοδίους και όχι από τους δημοσιογράφους, αφού με τόση προθυμία συμμετείχε σε φιέστες με κυβερνητικά στελέχη. Κανένας όμως, όπως φαίνεται, δεν ενημέρωσε τη διοίκηση ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν τις εκτιμούν ούτε εκείνοι προς τιμήν των οποίων γίνονται οι φιέστες. Διοικήσεις που έχουν τέτοιες συμπεριφορές, όπως και άνθρωποι, θεωρούνται σίγουροι για τους υψηλότερα ιστάμενους. Δεν είχε λόγο η κυβέρνηση να ενημερώσει τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για το ολικό lockdown και ας της είχε προσφέρει τέτοιες υπηρεσίες αυτή η διοίκηση. Δυστυχώς διοικήσεις με τέτοιες συμπεριφορές οι κυβερνήσεις δεν τις λογαριάζουν και μάλλον δεν τις λογαριάζει κανένας.

Το μόνο που αποκόμισε η διοίκηση του δήμου από τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς που επισκέφτηκαν τον δήμο, χάρη των οποίων έγινα οι φιέστες, ήταν οι φωτογραφίες. Τώρα στις φωτογραφίες ήρθε να προστεθεί η ανακοίνωση από δημοσιογράφους ενός ολικού lockdown στον δήμο. Για την έξοδο του δήμου από το lockdown ας ετοιμάσει η διοίκηση μια φιέστα με τον κύριο Χαρδαλιά. Κρίμα είναι να μην έχουν τα μέλη της διοίκησης του δήμου και μαζί του φωτογραφίες για τα προεκλογικά τους φυλλάδια!

Κιμ. Ο.

Ξέρουν που πέφτει ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ