Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤο όμορφο hot spot του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Το όμορφο hot spot του δήμου Κορδελιού Ευόσμου…

Η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου εξέδωσε ανακοίνωση, το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2021 λίγο πριν τα μεσάνυχτα, στην οποία έγραφε ότι είναι αναληθείς οι πληροφορίες για δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στον δήμο μας. Μάλιστα μέλη της διοίκησης διαβεβαίωναν τα μεσάνυχτα του Σαββάτου πως έκαναν αυτοψία στην περιοχή άνωθεν της περιφερειακής οδού, μετά από πληροφορίες ότι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις φέρνουν μετανάστες, χωρίς να βρουν ούτε ΜΚΟ ούτε μετανάστες. Η αλήθεια όμως δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τη λέει η διοίκηση.

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, αμέσως μόλις έπεσε η νύχτα, ο κρατικός μηχανισμός ξεκίνησε σε οικόπεδο, που παραχωρήθηκε από τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου άνωθεν της περιφερειακής οδού, τη δημιουργία μεγάλου hot spot. Ισχυρές στρατιωτικές δυνάμεις καταδρομέων και πεζοναυτών διατάχθηκαν να φυλάξουν το οικόπεδο όπου γίνονταν οι εργασίες και να καταστείλουν οποιαδήποτε προσπάθεια των κατοίκων να αντιδράσουν. Τα πράγματα όμως δεν εξελίχθηκαν όπως είχαν προγραμματιστεί από το κράτος και τη διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου!

Δύο ώρες αφότου ξεκίνησαν τα έργα και ενώ οι ισχυρές κρατικές δυνάμεις σχεδόν ολοκλήρωσαν το hot spot έχοντας στήσει και τα λυόμενα, οι κάτοικοι της περιοχής αντιλήφθηκαν τις ενέργειες και απευθύνθηκαν στους κατάλληλους να αποτρέψουν αυτήν την εξέλιξη. Μέσα σε πέντε λεπτά έφτασαν στο hot spot ο Νεφελίμ Χ. και ο Ελοχίμ Γ., γνωστά ουράνια όντα με υπερφυσικές δυνάμεις, τόσο υπερφυσικές που ο ένας είναι πρωταθλητής γαλαξία στην άρση τηλεφώνων, ο άλλος είναι πρωταθλητής γαλαξία στο άδειασμα της κατσαρόλας και οι δυο μαζί είναι καθηγητές έδρας των Αραμαϊκών στο διαγαλαξιακό πανεπιστήμιο. Οι κρατικές και στρατιωτικές δυνάμεις μόλις αντίκρυσαν τον Νεφελίμ Χ. και τον Ελοχίμ Γ. κυριεύτηκαν από πανικό, πέταξαν εργαλεία και όπλα και άρχισαν να τρέχουν για να γλιτώσουν!

Ο Νεφελίμ και ο Ελοχίμ όμως, που κατάλαβαν πως δεν έπρεπε να τους αφήσουν να φύγουν χωρίς να ξεστήσουν το hot spot, με μια περίτεχνη κίνηση τους περικύκλωσαν πετώντας και τους εγκλώβισαν στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών, αναγκάζοντάς τους να το ξεστήσουν. Οι εγκλωβισμένοι από τον Νεφελίμ και τον Ελοχίμ ξέστησαν το hot spot μέσα σ’ ένα τέταρτο, μάζεψαν τα λυόμενα, τα υλικά, τα όπλα, τον φόβο και τα περιττώματά τους, γιατί τα έκαναν απάνω τους μόλις είδαν τον Νεφελίμ Χ. και τον Ελοχίμ Γ., και πήραν δρόμο από αυτόν τον τόπο.

Αυτή είναι η αλήθεια και όχι αυτά που λέει η διοίκηση του δήμου Κορδελιού Ευόσμου. Το hot spot στήθηκε, αλλά ξεστήθηκε με την αποφασιστική στάση του Νεφελίμ Χ. και του Ελοχίμ Γ. που γλίτωσαν τον τόπο από τους μετανάστες. Όσο αυτός ο τόπος φυλάσσεται από τα δυο αυτά αερικά δεν κινδυνεύει από κανέναν. Αφού ο Νεφελίμ και ο Ελοχίμ έτρεψαν σε φυγή όλους αυτούς, που ήθελαν να κάνουν το hot spot, έβαλαν χειρουργικές μάσκες και ξεκίνησαν να κυνηγήσουν τον κορωνοϊό για να γλιτώσουν τον τόπο και από αυτόν. Κατόπιν το μετάνιωσαν γιατί θυμήθηκαν πως δεν πιστεύουν ότι υπάρχει κορωνοϊός και άρχισαν να καταδιώκουν για να κάψουν στην πυρά τους επιστήμονες, τα εμβόλια, τα φάρμακα, τις μάσκες, επειδή όλα αυτά είναι περιττά γιατί στην Ελλάδα φυτρώνουν πολλά μαντζούνια και υπάρχει και το ξεμάτιασμα για να καταπολεμηθούν οι υπαρκτές αρρώστιες και όχι ο κορωνοϊός που δεν υπάρχει!

Και ζήσαμε εμείς στις σπηλιές και έζησαν ο Νεφελίμ Χ. και ο Ελοχίμ Γ. στον πολιτισμό, αφού τις σπηλιές, που υπερασπίζουν και διαφημίζουν, τις προορίζουν για εμάς. Για τον εαυτό τους θέλουν όλες τις ανέσεις και τα μέσα της ιατρικής και της επιστήμης. Αυτοί άμα αρρωστήσουν από τον κορωνοϊό θα θέλουν προκαταβολικά Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και τα καλύτερα φάρμακα. Το ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός μαζί με τα μαντζούνια τους δια πάσαν νόσον και πάσαν μ… τα πουλάνε σ’ εμάς! Με λίγα λόγια ζήσανε αυτοί πολύ καλύτερα κι εμείς πολύ χειρότερα, ακούγοντας τα παραμύθια τους για τον κορωνοϊό που δεν υπάρχει, ενώ υπάρχει και για τους μετανάστες που έφτασαν άνωθεν της περιφερειακής οδού, ενώ δεν έφτασαν ούτε άνωθεν της περιφερειακής οδού, ούτε κάτωθεν της περιφερειακής οδού, ούτε πουθενά στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου!

Καβάλα στην πλάτη του κορωνοϊού ο Νεφελίμ και καβάλα στην πλάτη των μεταναστών ο Ελοχίμ ευελπιστούν, όχι να γυρίσουν τον κόσμο όπως ο στιχουργός καβάλα στο δελφίνι, αλλά να μπουν στη Βουλή. Και είναι να μην τρουπώσουν, γιατί άπαξ και τρουπώσουν…!!

Σοπωσίας

ΥΓ. Επειδή διανύουμε περίεργες μέρες κατά τις οποίες στον τόπο που γέννησε τον Αριστοφάνη και τον Σουρή, η σάτιρα είτε δεν γίνεται κατανοητή, είτε καταδιώκεται να ριφθεί στην πυρά, πρέπει να διευκρινιστεί ότι το παραπάνω κείμενο είναι σκωπτικό. Είναι, τρόπον τινά, ένα παραμύθι για τα παραμύθια που ακούστηκαν το Σαββατοκύριακο στον δήμο μας από κάποιους που άμα τους πεις παραμυθάδες θα προσβάλεις τους παραμυθάδες, γιατί οι παραμυθάδες γράφουν παραμύθια για να ομορφύνουνε τον κόσμο, ενώ οι δημιουργοί των παραμυθιών του Σαββατοκύριακου πλάθουν παραμύθια για να βρωμίσουνε και να μολύνουνε τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ