Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΔυστυχώς το ολικό lockdown δεν συμπεριλαμβάνει τη δυσοσμία!

Δυστυχώς το ολικό lockdown δεν συμπεριλαμβάνει τη δυσοσμία!

Δεν μας έφτανε το ολικό lockdown το οποίο από το Σάββατο επιβλήθηκε στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, δεν μας έφταναν τα κοινωνικά και τα οικονομικά προβλήματα που αυτό προκαλεί, ήρθε από κοντά και η δυσοσμία για να μας αποτελειώσει. Για μια ακόμα μέρα βρομοκοπάει έντονα σε μεγάλη περιοχή του δήμου και μάλλον θα συνεχίσει να βρωμάει όσο ο δήμος θα μιλάει για περιορισμό της δυσοσμίας από εκείνους οι οποίοι δεν παραδέχονται καν ότι ευθύνονται για τη δυσοσμία, αλλά μιλούν για πιθανές πηγές της δυσοσμίας.

Σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία, που στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου όσο μπορούμε κλεινόμαστε στα σπίτια για να περιορίσουμε την πανδημία, να βγει στο μεϊντάνι η δυσοσμία, η οποία δεν καταλαβαίνει από κορονοϊούς και άλλους ιούς, αλλά αντιθέτως, όπως λένε διάφορες μελέτες, τους ενισχύει κιόλας. Κλεισμένοι στα σπίτια, λοιπόν, για να περιορίσουμε την πανδημία και να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία, αλλά με τη δυσοσμία να τριγυρνάει στην ατμόσφαιρα και να μην μπορούμε να ανοίξουμε ούτε τα παράθυρά μας!

Αλήθεια, η δυσοσμία δεν έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία; Γι’ αυτήν η πολιτεία τι μέτρα θα πάρει, αφού ο περιορισμός της δεν μπορεί να επιτευχθεί με ολικά lockdown; Η διοίκηση του δήμου προτίθεται να προβεί σε κάποια ενέργεια ή δεν μπορεί αυτήν τη στιγμή επειδή είναι στεναχωρημένη αφού έμαθε από δημοσιογράφους και όχι από τους αρμόδιους φορείς την επιβολή του ολικού lockdown στον δήμο;!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ